2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر چه سمیه دیگع  😂پسرعموم تهرانه  اون یکی هم شیراز  باشه گلم هر چی تو میگی😂 ...

راست میگه . تهران و شیراز شهرهای بزرگی هستن. دکترای باسابقه زیاد داره. ولی خب مثلا شهرستان ما که کوچیکه تا ۱۰ سال پیش دوتا دندونپزشک داشت. که یگیشون مطب تو شهرک غرب داشت . خانومش تو تهران مطب داشت اما خودش تو شهرستان بود نمیرفت مبگفت کسی منو تهران نمیشناسه. الانم چندتا دندونپزشک تازه کار هم اومدن سرشون شلوغه چون اینجا دکتر کم هست . میبینی اون دکتر باسابقه ها تا چندماه نوبتشون پره. حالا این وسط از دندون درد بمیری اینجا دکتر نیست باید رفت مرکز استان

دکتر شش میلیون بایت جراحی دوتا دندون عقل بچم گرفت ازم. خنده داره میگیندرآمد ۵۰ تومن😁

عزیزم یه سریا خودشون حسرت این رشته هارو دارن راجبشون اینجوری بد میگن

چه ربطی داره😐😐😐😐 بابا طرف  شاید مسافرت بوده الان عموی من متخصص چشم هستن  شده وایه دو ...

لطفا از تاپیک من بیرون برو دوست عزیز وگرنه گزارش میزنم

راست میگه . تهران و شیراز شهرهای بزرگی هستن. دکترای باسابقه زیاد داره. ولی خب مثلا شهرستان ما که کوچ ...

ببین گلم هرچقدر هم راست بگه 

اینی که میگه زیر ۱۵۰نبس واقعا اشتباهه 

موندم چرا با من بحث میکنین 

بابا برین از یکی صادقه بپرسین خب😐🤦🏼‍♀️😂

والا این دوتا اونجا ما تو ایران پراکنده ایم 😂از وضعیت همه هم خبر دارم بالاخره باهم در ارتباطیم 

عزیزم یه سریا خودشون حسرت این رشته هارو دارن راجبشون اینجوری بد میگن

بد چیه😐خواهرم  خودش دانشجو دندان پزشکه دلیلی نداره بد بگم 

واقعا که 🤦🏼‍♀️

فقط متاسفم وایه تربیت خانوادگیت 

بد چیه😐خواهرم  خودش دانشجو دندان پزشکه دلیلی نداره بد بگم  واقعا که 🤦🏼‍♀️ فقط متاسفم ...

کسی که پزشک و دندون پزشک باشه اینقد بیکار نیست تک تک تاپیک دیگرانو جواب بده 🤣

کسی که پزشک و دندون پزشک باشه اینقد بیکار نیست تک تک تاپیک دیگرانو جواب بده 🤣

متاسفانه اومدم کمک کنم گیر یه مشت آدم نفهم افتادم 

راس میگی نباید دهن به دهن بزار با آدمایی مثل شما