2777
2789
باشه😂🤣  هر طور راحتی فک کن عزیزم 😂🤦🏼‍♀️ نیازی هم نیس که بخوان بهم اشتباه بگین خودم تعرفه ...

خب اگه تعرفه ببینی میبینی ک یه عصب کشی ساده زیر ۳ میلیون نیست. چند نفرو میشناسم بعد از ۲ سال مطب دندونپزشکی بهترین خونه و ماشین رو گرفتن . واسع همون پرسیدم

خب اگه تعرفه ببینی میبینی ک یه عصب کشی ساده زیر ۳ میلیون نیست. چند نفرو بعد از ۲ سال مطب دندونپزشکی ...

خودم بهتر میدونم چنده ولی اولا دندان پزشک جوان و پیر داریم 

شما داخل کار نیستین متوجه نیستین که چه پزشک پیر چه دندانپزشک های پیر اجازه کار به جوونا رو نمیدن 

به طبع درآمد جوونا اونقدراهم بالا نیس و هزاران حرف دیگه که الان حوصله ندارم بگم 

شما ظاهرو میبینین فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم بهتر میدونم چنده ولی اولا دندان پزشک جوان و پیر داریم  شما داخل کار نیستین متوجه نیستین ک ...

خب ظاهر نشون دهنده کمی از درامده؟ شاید شهر شما درآمدش کم باشه ولی اینجا دیدم چقدر وضعشون خوب شده طی ۲ ۳سال

خب ظاهر نشون دهنده کمی از درامده؟ شاید شهر شما درآمدش کم باشه ولی اینجا دیدم چقدر وضعشون خوب شده طی ...

شهر چه سمیه دیگع  😂پسرعموم تهرانه 

اون یکی هم شیراز 

باشه گلم هر چی تو میگی😂🤦🏼‍♀️

شهر چه سمیه دیگع  😂پسرعموم تهرانه  اون یکی هم شیراز  باشه گلم هر چی تو میگی😂 ...

شما اگه پزشک باشی طرز حرف زدنت اینجوری نیست معلوم نیست حسرت کدوم ازین رشته هارو داری ابنجوری میگی🤣شب خوش

عموم ماهی 160 میلیون

اندودانتیکس هست

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
دوست همسرم دستیار دندان پزشکه ماهی 35حقوق داره. دستیاره ها

نمیدونه خود دندونپزشکا چقدر درامدشونه؟دستیار منظورت همون دانشجوی دندونه ک رفته دستیاری دندونپزشک؟