2777
2789
عنوان

تنهایی با بچه شهر غریب

464 بازدید | 47 پست

سلام من خونم ۳۰ کیلومتر با خانواده هامون فاصلشه یه شهر دیگ ای همسرم شغلش ۱۰ روز خونس و ۵ روز شیفت و چندین شهر دورتر که ۲ ساعتی دوریم من مجبور میشم بیام خونه مادرم اصلا راحت نیستیم پسرم مجبوره گوششی ببینه و الان چند ساعته بابام خوابیده میگه بیاین بخابین خب پسرمم ۳ سالشه خواب نمیاد صب تا شبم میخابه و هی مجبورم بگم سرو صدا نکن گوشی بدم دستش واقعا خستم خونمون هم نمیتونم تنها بمونم علتش اینکه که میترسم پسرم شب مزیض شه بمونم تنها نصف شب چون تب پسرم وقتی مریض شه نمیاد پایین تا ۳۹ بالاتر میره شماجای من بودین چیکار میکردین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواهرم من جنوبم کل خانواده خودم و همسرم شمال 

همسرم اکثر شبانه روز سرکاره 

ی بچه سه سال و دو ماهه دارم ی توراهی هم دارم

یکمی لوس نیستی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بمون خونه خودت بالاخره که باید خودت از پس خودت بربیای،واسه تب هم همیشه شیاف خونه داشته باش.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

خونه خودم میموندم چه کاریه نمیشه همش خونه بابا موند دیگه بچتون بزرگ شده عادت کنین چون همیشگیه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
صب تا شب بابام میخابه از ساعت ۶ هم شام میخوره از ۷ میگه میخابم از ۸ هم میگه پاشین بخابین نمیزارین من ...

من هرجا شوهرم باشه همونجام

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
منم یه مدت اینجوری بودم اگه بخوام راستش رو بگم بدترین نوع زندگیه طعم استقلال رو نمیچشی 

خیلی بده الان میخام فقط گریه کنم متنفرم فقط بخاطر مریض شدن بچم وگرنه هرچقدرم از تنهایی حوصلم سر بره ترجیح میدم تنها باشم

خیلی بده الان میخام فقط گریه کنم متنفرم فقط بخاطر مریض شدن بچم وگرنه هرچقدرم از تنهایی حوصلم سر بره ...

هممون بچه هامون مریض میشن

تو شربت و شیاف استامینوفن بزار تو یخچالت 

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

یه سوال شما که خانواده هاتون یه شهره

کار همسرت هم یه شهر دیگه

چرا تو شهر ثالث خونه گرفتین

همون بمون پیش همسرت خونه بگیر

یا نهایتا خونه ی خودت بمون اگه پسرت مریض شد تبش بالای ۳۹ شد زنگ بزن ۱۱۵