2777
2789
عنوان

دانشگاه

177 بازدید | 25 پست

کیا ترم اولی هستن ؟ کیا تموم کردن ؟ ترم اولی ها چطور گذشته تا الان ؟ اونا که تموم کردن این چندسال خوب گذشته براتون ؟ اصلا زود میگذره یا دیر ؟

من خودم ترم اولم🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترم اولیم 

من قبلاً به شدت درونگرا و منزوی بودم زور زدم ادای اجتماعی بودنو درآوردم در لحظه خوش میگذره بهم ولی وقتی میام خونه هی کارامو حرفامو مرور میکنم و خیلی اذیت میشم می‌خوام مثل قبل بشم

درسم تموم شده خداروشکر دوران خوبی بود و زود تموم شد  دلنشگاه از مدرسه خیلی بهتره

خداروشکر که براتون خوب گذشته ، نمیدونم شاید من خیلی دارم به خودم سخت میگیرم 

چرا از چه لحاظ؟ بچه ها چجورین؟ جو چجوریه؟

اول از همه من کلا اعتماد به نفس ندارم و خیلی به خودم سخت میگیرم بیشتر برا همین دوسدارم بگذره میگن عادت میکنی ولی من خودمو میشناسم اخه 

نه ترم هفتمم ۲۳ واحد برداشتم دو تا دیگ هم ترم بعد ارسی کنم تمومه برنامه روزشمار هم از باد صبا برداش ...

چقدر خوب موفق باشین ❤️ چی میشه منم بیام بگم ترم آخرم 🫠 از همون ترم اول اون روز شمار رو داشتین ؟

من ترم اولیم  من قبلاً به شدت درونگرا و منزوی بودم زور زدم ادای اجتماعی بودنو درآوردم در لحظه ...

منم مثل شما اونموقع خوبم ولی خونه میام خیلی فکر میکنم اذیتم ، واقعا باید چیکار کرد 🥲