2777
2789
عنوان

فردا تولد پسرمه چی بگیرم براش؟

153 بازدید | 16 پست

۱۶ساله میشه به سلامتی.. نمیدونم چی بگیرم خودش گیتار دوست داره ولی خیلی گرونه در حد پونصد ششصد ساعت هوشمند که جنسش خوب باشه چیزی هست.. میشه راهنمایی کنید ممنون 🌹

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

هست تو دی دی کالا پیدا کن مدلش رو برو مغازه بگیر تولدش خیلی مبارک خوشبختی و سعادت و عاقبت بخیریش رو ببینی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فردا تولدشه تازه الان ‌میپرسی چی بگیری؟

من هفته بعد تولد دخترعموم امروز کادوشو خریدم

تولد نمی‌گیرید واسش؟

ب نظرم یا ی چیزی ک خودش خیلی دوست داره یا همون ۵۰۰ تومان تو کارت هدیه یا تو پاکت بده بهش خودش می‌خره دیگ‌ چیزی ک بخواد

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست تو دی دی کالا پیدا کن مدلش رو برو مغازه بگیر تولدش خیلی مبارک خوشبختی و سعادت و عاقبت بخیریش رو ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم 😘

فردا تولدشه تازه الان ‌میپرسی چی بگیری؟ من هفته بعد تولد دخترعموم امروز کادوشو خریدم تولد نمی‌گیری ...

دوماهه به فکر اینم که چی بخرم براش گفتم اینجا مطرح کنم خودش پول دوست نداره میگه کادو حس بهتری داره 

اوخی مرد شده چیا دوست داره پسر من بازی میخره یه سره

بیشتر به چیزای دیجیتال علاقه داره پارسال آیرپد خریدم براش امسال موندم چیکار کنم 

تی ۹۰ اولترا قیمتش ۱۴۰۰

مرسی ولی گرونه کیک سفارش دادم شام تولدش البته خانواده کوچولوی خودمون..پول پونصد ششصد دارم

مرسی ولی گرونه کیک سفارش دادم شام تولدش البته خانواده کوچولوی خودمون..پول پونصد ششصد دارم

اخه اوناهم مهمونه دو روزتن

ولی اینی که من میگم ۱۸ماه ضمانت داره

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

یکمم از باباش بگیر 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
اخه اوناهم مهمونه دو روزتن ولی اینی که من میگم ۱۸ماه ضمانت داره

نمیدونم چیکار کنم اگه پولم می‌رسید همون گیتار دوست داشت میگرفتم.. مرسی خانم گل مهربون 😘