2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه ۳،۴ساله

96 بازدید | 11 پست

دخترم سه سالو نیمشه ،نسبت به بچه فامیل که هم سنشه وزنش بیشتره یک متر قدشه و ۱۶ وزنشه بنظرتون زیاده؟؟؟

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس من چند روز دیگه چهارسالش میشه بیست کیلو و نیمه با قد یک و ده نرماله کاملا

ماشالا عالیه.چه ویتامینایی میدید؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

پسرم سه سال ونیم قد۱۰۰وزن ۱۴

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ماشالا عالیه.چه ویتامینایی میدید؟

مولتی هر دوره یه چیزی میدم

الان بهش آرژی پلاس میدم

ایمیونس هم میدادم

تغذیه هم هرچیز مقوی بهش میدم ماشاالله میخوره

از نوزادی شکمو بود😃

البته الان بیشتر هله هوله میخوره تا غذا

البته چیپس و پفک نمیخوره 

مثلا شیرموز میخوره آجیل میخوره میوه خیلی دوست داره میخوره

آبمیوه،...کلا چیزای خوب میخوره😃

مولتی هر دوره یه چیزی میدم الان بهش آرژی پلاس میدم ایمیونس هم میدادم تغذیه هم هرچیز مقوی بهش میدم ...

عزیزم ماشالا بهش سلامت باشه همیشه.

فکرکنم نرمالش ۱۴ هست

من درکل وزن خیلی برام مهم نیست قد برام مهمتره دوست دارم بلندتر بشه دارم بهش قرص ویتامین دی میدم