2777
2789

چند وقته همش خوابم میاد ،بی حوصله م ،سرم و گوشام سوت میکشه ،زود عصبی میشم، مدام خود درگیری دارم ،کارام ناتموم ول میکنم ،حوصله کارو بچه داری ندارم،دوسدارم تنها باشم ،حوصله سروصدا ندارم.تمرکز ندارم،حوصله کار ،بچه هر چی که بگین ندارم.

خدا یا شکرت 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا چندین ماهه همین علایم ها رو دارم شوهرم همش بهم میگه افسرده شدی اینقدر که توی خونه ای همش تنها و بیکار

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

دکتر چیه  ی سفر برو یا طبعتی جایی  با کسایی ک بهت خوش میگذره باهاشون  حالت بهتر می ...

دلو دماغ ندارم ،همش یاد مشکلاتم میوفتم ،حالا مشکلاتم حاد نیستنا ولی من بزرگشون کردم .

از دوستام دورم ،یکی از دلایلم همینه،درگیر کار و زندگی 

همش وقت کم میارم😭

خدا یا شکرت 🌹