2777
2789
عنوان

کیا مثل منن یا بودن ،چه دکتری برم خوب شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطو خوب شدی؟

در مرحله اول سعی کن افکار منفیو تو ذهنت بریزی دور دوم غذاهای چرب نخور خونت غلیظ شده سوم سعی کن صبحا زود بیدار شی و  یه سرگرمی واسه خودت درست کنی اگه یه کاری نکنی بهت اسیب میرسونه این وضعیت

شاغل هم هستی یعنی ؟

آره ،دوسدارم مرخصی بگیرم بشینم خونه ، فقط بخوابم و به دردام فکر کنم. اصلا حالم طبیعی نیست،انگار گوشام سنگین شدن وای صدای تلوزیون و بچه هام اذیتم میکنه

خدا یا شکرت 🌹
در مرحله اول سعی کن افکار منفیو تو ذهنت بریزی دور دوم غذاهای چرب نخور خونت غلیظ شده سوم سعی کن صبحا ...

در کل ساعت ۶ بیدارم ولی ،شبا خوابم نامنظمه، کم اشتها شدم .

حوصله ی بیرون رفتنو ندارم . در حالی که پارسال مدام با دوستام بیرون ،گردش ،بازار ،دریا

خدا یا شکرت 🌹
در کل ساعت ۶ بیدارم ولی ،شبا خوابم نامنظمه، کم اشتها شدم . حوصله ی بیرون رفتنو ندارم . در حالی که پ ...

دقیقا منم مث خودت بودم یک سال این وضعیتم طول کشید ولی لان بمب روحیه شدم...

دلیل بی خوابی شبانت به خاطر فکرای تو سرته درسته

دقیقا منم مث خودت بودم یک سال این وضعیتم طول کشید ولی لان بمب روحیه شدم... دلیل بی خوابی شب ...

میدونم باید به خودم بیام ولی چه جوری ، نمیدونم.

چکارا کردی؟

خدا یا شکرت 🌹
میدونم باید به خودم بیام ولی چه جوری ، نمیدونم. چکارا کردی؟

بهترین راه حل دوری از ادمای منفیه سعی کن شبی 5 دقیقه به چیزهایی خوبی که خدا بهت داده قبل خواب فک کنی و اصلا تو این 5 دقیقه به هیچ چیز منفی فک نکنی بعدشم بهت میگم 

بهترین راه حل دوری از ادمای منفیه سعی کن شبی 5 دقیقه به چیزهایی خوبی که خدا بهت داده قبل خواب فک کنی ...

چند وقته  تو ضرر مالی هستیم و واقعا از همونجا هم شروع شد،چون هر چه برنامه ریختم بهم خورد،شوهرمم کاری از دستش بر نمیاد جز گند کاری جدید

خدا یا شکرت 🌹
چند وقته  تو ضرر مالی هستیم و واقعا از همونجا هم شروع شد،چون هر چه برنامه ریختم بهم خورد،شوهرمم ...

بهت گفتم که اینا همش دلیل استرس و ذهن منفیه تا ذهن منفیتو درست نکنی دنیات عوض نمیشه