2777
2789

کلا شخصیت اینجوری که فکر می‌کنه عروس کافته یا می‌ره خونش باید در ازای غذایی که خورده برای اون کار کنه چند بار دعوا شده سر این اخلاقش هربار با منظور نداشتم و فلان رفع شده ، منم آدمی نیستم که برم خونشون بشینم پذیرایی شم اما دیگه بعضی وقتا علنن مثل کلفت برخورد میکنه

رفتیم خونشون با شوهرم برادر شوهرم هم بود منم پیششون بودم 

دوتا چایی آورد گذاشت رو میز من فهمیدم که برای من نیست از قصد برداشتم یکیشون که ببینم چیزی میگه یا نه در کمال بیشعوری گفت مال تو نیست برو بریز بیار 

اعصابمو داغون کرد هیچی نخوردم نه شام نه میوه ظرفاشم با حرص شستم که حالیش بشه همرو کوبوندم به هم ، شوهرم فهمید پاشد میوه بیاره باز با پرویی میگه تو چرا میری من نمیتونم ببینم تو داری کار می‌کنی ، حالا خودشم نشسته جم نمیخوره منظورش این بود تو برو بیار،

منظورش اینه بشینه با پسراش گل بگه گل بشنوه منم ترو خشک کنمشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاتر اتفاقا با این ادم باید طور دیگه رفتار کنی 

مثل مهمان 

نه بلند بشی نه کاری بکنی

اعتراض هم کرد دیگه نرو 

همسرت هم حرفی زد بگو تو بچه این خانه ای بلند شو برو کارهای مادرت و بکن من مهمانم

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

بله متاسفانه بعضی مادرا اینجورین فکر میکنن عروس یا داماد که بیاد موظفه همه بارها از دوششون برداشته بشه دیگه.به نظرمن باید همسرتون مدیریت کنن این اوضاع رو

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست