2777
2789

بهتون گفتم ک‌شوهرم ترک نمیکنه میخواستم بفرستم کمپ ولی گریه کرد گفت دیگه نمیکشم...نمیتونه ترک کنه منم. چیزی نگفتم فرداش فهمیدم یه کمپ ترک اعتیاد اتش سوزی شد و همشون فوت شدن😭

بله شنیدم خبرش رو 

همسرتون میخواستی بفرستی همون کمپ ؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در جریان جزییات آتش سوزی نیستم فقط می‌دونم توی لنگرود اتفاق افتاده ولی احتمال وقوع حادثه همه جا هست 

مثلا ممکنه توی بیمارستان کپسول اکسیژن بترکه مریض بشی بیمارستان نمیخوای بری ؟ نتیجه گیری بی معنی ای بود 

در مورد شوهرت هم یه کاری کن خودش بخواد که ترک کنه ،  به نظرت این نیاز به ترک چطوری ممکنه توش به وجود بیاد ؟ به نظرم از نظر ذهنی قبل از ترک باید آماده بشه بعد بیفته توی فاز ترک کردن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

اعتیاد مرگ تدریجی هست .ادم معتاد همیشه جایی که باشه نیست و کاراش درست انجام نمیشه پس حتما ببرمش و کمکش کن که ترک کنه .دلیل نمیشه یک کمپ اتیش گرفت همسرت رو نفرستی .محکم و قوی باش میدونم سخته ولی برای خودت و خودش و اگر عاشقش هستی حتما این کار رو انجام بده

من در جریان جزییات آتش سوزی نیستم فقط می‌دونم توی لنگرود اتفاق افتاده ولی احتمال وقوع حادثه همه جا ه ...

سلام عزیزم خوبین؟من قبلا چند ماه پیش تاپیک های شمارو میخوندم خیلی از شخصیتتون خوشم اومد...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید چجوری با نامزدم رفتار کنم ک جذبم بشه ؟من یه وقتایی بهش شک میکنم میگم با کی حرف میزنه از این چیزا،این افکار منفی و شک ها رو چطور دور کنم از خودم؟

خیر ببینید لطفا راهنماییم کنید🥺

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)