2777
2789
عنوان

سیگار

508 بازدید | 39 پست

چن روز پیش تاپیک زده بودم که میترسم خانوادم بفهمن سیگار میکشم به خاطر بویی که داره خب امروز فهمیدن و واکنش خاصی نشون ندادن فقط نه دیگه بهم نگا میکنن نه باهام حرف میزنن  بنظرتون باید کاری بکنم با چیزی بهشون بگم یا زمان اوضاع رو بهتر میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل وجودمو غم گرفته 

من امروز مشروب زدم

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

خانواده باید به این اطمینان برسه که شما توانایی تمییز و تشخیص دارید.

میتونی سیگار بکشی ولی نه اونقدر که سیگاری محسوب بشی. اگر خانواده این رو متوجه بشن، اوضاع عادی میشه‌.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

میتونی نمیخوای کار نشد نداره ترک کن تو جوونی حیفیمیدونی چه قدر عوارض داره

مامانم وقتی فهمید گف هیچکی تو خونواده پدریت سیگار نمیکشه نمدونم چرا تو اینجوری شده یه لبخند هم رو لبش بود فکنم خندش عصبی بود