2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست
من بچم سقط شد دلم میخواد بخورم تا بیهوش بشم هیچی نفهمم یا ی چیزی مصرف کنم چند ساعت هیچی نفهمم

حالت که خراب باشه هیچ چی آرومت نمیکنه 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده باید به این اطمینان برسه که شما توانایی تمییز و تشخیص دارید. میتونی سیگار بکشی ولی نه اونقد ...

زیاد نمیکشم بعضی اوقات استرس میگیرم میکشم یا دلم میخواد مثلا اینجوری نیس که بوی سیگار بدم هیچوقت از بویی که از اتاقم اومد متوجه شدن

عزیزم واکنش بیشتر از این که نه نگات میکنن نه حرف میزنن..امیدوارم ترک کنی 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
زیاد نمیکشم بعضی اوقات استرس میگیرم میکشم یا دلم میخواد مثلا اینجوری نیس که بوی سیگار بدم هیچوقت از ...

سعی کن با یه چیز دیگه استرست رو از بین ببری درون بدنت رو بذاریم کنار مثل ریه و ...

پوستت داغون میشه

در ثانی انسان که نباید هر کاری دلش میخواد انجام بده همین اختیار و عدم انجام کار هست که مارو با حیوون ها متمایز میکنه

سعی کن با یه چیز دیگه استرست رو از بین ببری درون بدنت رو بذاریم کنار مثل ریه و ... پوستت داغون میشه ...

اون دو تا انگشتی که باهاش سیگارو نگه میدارم رنگش تغییر کرده یکم

اون دو تا انگشتی که باهاش سیگارو نگه میدارم رنگش تغییر کرده یکم

میدونی احتمال سرطان مثانه تو سیگاری ها چه قدر بالاست؟میدونی اگه الان ترک کنی هشت سال طول میکشه تا احتمال دور از جون سرطان مثانه توی شما برابر با یه فرد عادی بشه؟میدونی ریه هات داغون میشن؟حاضری بعدا به سختی نفس بکشی؟

دختر خوب تا زوده بذارش کنار

به خدا واسه خودت میگم مگرنه به حال من چه فرقی داره