2821
2789
عنوان

درمورد کیست و تنبلی سوال دارم

169 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

ممکنه ادم یهو تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک بشه یا یهویی کیست ب وحود بیاد براش؟

اخه دوماهه پریودم خیلی عقب میفته ۲۹ مرداد شده بودم بعد ۵ مهر شدم الانم هنوز نشدم☹️

تنبلی پریود رو نامرتب میکنه و عقب میندازه ولی کیست برعکسه 

پریود رو بیشتر و طولانی تر میکنه 

من یهو بی دلیل پریودم شد ۱۲ روز یکبار و‌شدید 

سونو دادم دیدم میوم ۵ سانتی دارم 

الان یکساله تحت درمانم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی پریود رو نامرتب میکنه و عقب میندازه ولی کیست برعکسه  پریود رو بیشتر و طولانی تر میک ...

ن من طولانی نیست از فروردین حجمش و روزش خیلی کم شد بعد الانم دوماهه اینقد عقب میفته

اره میشه من یه بار سونو دادم هیچس نداشتم دقیقا ماه بعدش با تاخیر پریود شدم رفتم سونو کیست سه سانتی ...

منم اردیبهشت سونو دادم هیچی نداشتم الان دوماهه هی تاخیر دارم الانم ۸ ۹ روز گذشته از موعدم

چجوری اخه من اردببهشت سونو دادم بخاطر اینکه حجم پریودم کم شده بود کیست نداشتم ی دونه کوچولو اونم دکت ...

منم فروردین سونو دادم نبود خرداد دادم بود

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
ن من طولانی نیست از فروردین حجمش و روزش خیلی کم شد بعد الانم دوماهه اینقد عقب میفته

برید دکتر زنان عزیزم 

با یه ازمایش و سونو همه چیز مشخص میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم اردیبهشت سونو دادم هیچی نداشتم الان دوماهه هی تاخیر دارم الانم ۸ ۹ روز گذشته از موعدم

شاید تنبلی تخمدان داری

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
شاید تنبلی تخمدان داری

نمیدونم ب خدا من ۲۳ مرداد ی رابطه بدون دخول ارضا و فلان داشتم ک بهم برخورد نکرد اصلا ۲۹ مرداد و ۵ مهرم ک پریود شدم الان هی میگم وای نکنه از اونه استرس شدیدم🤦🏻‍♀️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792