2777
2789

خواهش میکنم دلداریم بدین انقد استرس دارم که تمام وجودم بهم ریخته بچم ۱۵ ماهشه پریودیم عقب افتاده صبح میخام بیبی چک بزنم انقدر استرس دارم که نمیتونم بخابم دیشب هم تا ۶ صبح بیدار بودم اصلا دو روز نخابیدم بعد شوهر عوضیم به جا این که دلداریم بده آرامش بده آرامشو ازم میگیره و راحت خابید خیلی اذیتم میکنه از هیچکدوم رفتاراش راضی نیستم هیچوقتم خونه نیست همش سرکاره با همین یه بچه تمام اعصاب و روانمو ازدست دادم شوهرم خودش از صدتا بچه بدتره با این وضعیت یه بچه دیگه چی به سر من،میاد از وقتی بچمون دنیا اومد اخلاق شوهرم خیلی گند شده خیلی عشقمون هم کم شد دیگه بدتر هم میشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

یکم ملاحظه کن لطفا تو رابطه تون 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

امشب اومدم بچمو شیر بدم هرچی فشار دادم یه قطره بزور درومد شیرم کلن رفته هرچی بچم میک زد هیچی نیومد تو دهنش انقد گریه کردم دارم از غصه میمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ملاحظه کن لطفا تو رابطه تون 

من احتیاجی به زخم زبون ندارم گفتم دلداری ملاحظه هم داشتم خودم باورم نمیشه باردار باشم ولی اگه خواست خدا باشه دیگه هیچی فقط امید وارم هورمون ها بهم ریخته باشه 

ترس نداره اکر حامله بودی میندازیش چیزی نیست که بعدم یکم به خودت برس به زندگیت برس میدونم مادر بودن سخته ولی تو باید قوی باشی مردا همشون از درون پسر بچه ای هستن که دنبال محبت مادرین احتمالا حواست پرت بچه شده ازش غافل شدی یکم به خودت و شوهرت بیشتر توجه کنی درست میشه 

ای کاش هممون بتوانم با یه ماشین زمان برگردیم به دوران مجردی  از ته دل به اونایی که مجردن و تو ...

خیلی هام هستن متاهلن و شوهراشون جونشون واسشون در میاد ولی سرنوشت ما این بود 

من احتیاجی به زخم زبون ندارم گفتم دلداری ملاحظه هم داشتم خودم باورم نمیشه باردار باشم ولی اگه خواست ...

این حرف منکه زخم زبون نبود فقط یه تلنگر بود 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بااین غولی که گفتی چرااولی رو آوردی به خدادرحقش ظلم کردی

قبل از بچه آوردن بهتر بود انقد راجب بچه رویا پردازی میکرد که من گفتم بچه بیاد عشقمون بیشتر میشه ولی کلن برعکس حرفایی که میزد شد حتی من،۵ سال بعد ازدواج بچه اوردم باورم نمیشه انقد عوض شد