2777
2789

من یه مشکل کوچیک داشتم یه چله ی 7روزه برداشتم،یه روز خوندم اونم از ته دل روز2 یادم رفت که بخونم،ولی واقعا بخاطر اون چیزی ک خوندم شد اینو یه خانم سیدی بهم گفت بخون.

به ترتیب بخونید.

1سوره تحریم

۲۱سوره توحید

۲۰۵صلوات

ختم هدیه میکنیدبه حضرت نفیسه خاتون سلام الله علیها💞

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجتت خیلی بزرگ بود؟

محال بود برای من

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
نفیسه خاتون کیه؟

سوال منم هست

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

چله ۷ روزه یعنی چجوری .منظورت اینه چهل روز بخونیم سوره تحریم و اون ۲۰۵ صلوات اینارو یا تو ۷ روز چهل بار بخونیم 

بعدشم حاجت بزرگ بود ..من دعای شش قفل میخونم خیلی راضیم وقتی مشکلی داشته باشم تا میخونم سریع مشکلم حل میشه ولی از تهه دل باید خونده بشه

نفیسه خاتون کیه؟

عروس پسر امام جعفر صادق وعمه ی حضرت عبدالعظیم