2777
2789
عنوان

پای پسرم😭😭😭

1908 بازدید | 47 پست

بچه ها یکم پیش پای پسرم پیچ خورد همینجوری وایساده بود خاست راه بره پیچ خورد .

اینجای پاش ک علامت زدم یکم خیلی کممم ورم کرده و ی مقدار قرمز شده

ممکنه دررفتگی باشه،یا مو برداره؟

پاشو خیلی نمیتونه زمین بزاره رو پاشنش راه میره

و اون پاش گرم شده

اون یکی پاش ک سالمه خنک تره

جیگرم خونه ینی نکنه چیزی بشع

اخه جایی نیس ک ادم بگه دررفته

کسی تجربه داره؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه. چقدر پاش بزرگه

دوسالشه اتفاقا نسبت ب هم سنوسالاش خیلی ریز پاعه توعکس بزرگ افتاده چون برش دادم عکسو

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

دخترمن خيلي تپلي بودش خدودا ٣ سالش بود داشت توخونه راه ميرفت اصلااا نفهميدم چيشد پاش انگاري پيچيد گريه و اينا اصلااااا نميتونست بزاره زمين داغم شدع بود فردا بردم عكس انداخت هيچي نبودش چردروز بعد خوب شد 

دو سه قاشق ارد رو با یه ذره روغن تفت بده یه کم اب بریز توش مثل خمیر که شد گازو خاموش کن بزار از داغی بیفته ولی گرم باشه به حدی که پوست رو نسوزونه بعد بزار روی پای بچه و با یه روسری ببند درد رو میکشه به خودش . اگع به جای ارد ، سبوس داری با سبوس این خمیرو درست کن‌ . یه شب تا صبح بمونه خوب میشه و دردش خیلی خیلی کم میشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چندسالشه. چقدر پاش بزرگه

الان من سوالم راجب کوچیک یا بزرگ بودن پا بود؟!

چندسالشه. چقدر پاش بزرگه

😐😐😐😐 شما به بزرگی خودت ببخش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببر بیمارستان

قسمت اورژانس 

سریع عکس میگیرن

انشالله چیزی نیست 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

اره منم ۱۰سالگیم اینجوری شدم.

یه بطری یکونیمی اب کن کف پای پسرتو بزار روش و با بطری پاشو بغلطونه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤