2777
2789

خواهش میکنم خوشبختی هاتونو ببرین تپیکای دیگه جار بزنین نصیحتم نکنین مطمین باشید مابیشتر از شما دلمون واسه بچه هامون میسوزه ولی چکار کنیم بدبختو بی پناهیم

تو عنوان هم قید کردم کیا بیان

اگه هستیم که سوالمو بپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شوهرم دعوا و کتک کاری ندارم اما بپرس شاید بتونم کمکت کنم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بپرس عزیزم همدردیم

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

اگ کتک نمیزنی..با مشاور زوج درمانگر حاذق مشکلت رو مطرح کن حتما راه حل درست و درمان میده. البته شما در کنار این ها باید حق وحقوق قانونیت هم آگاه باشی که همسرت دیگ هیچوقت جرات نکنه دست روت بلندکنه.. یعنی اگر بار اولش نیس بشه بار اخرش ..با ارزوی ارامش برات یاعلی.

موقعیکه شوهرتون کتکتون میزنه واکنش بچه هاتون چیه

بچه ها به دفاع از من برمی‌خیزند که به کتک کاری اونا هم منجر میشه

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد
موقعیکه شوهرتون کتکتون میزنه واکنش بچه هاتون چیه

دخترم بزرگه ولی اینجورمواقع میره تواتاقش تاچن ساعتی بیرون نمیاد😔

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد