2777
2789
عنوان

فقط اونایی که با شوهرشون دعوا و کتک کاری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 33 پست
بار اولش نیست حتی تو حاملگی کتک میزد یکم ساده تر میگین چکار کنم

خب تو بارداری کتکت زده و تو هیچ اقدامی برای تنبیه ایشون نکردی..بعد دوباره دوباره تکرار و تکرار..یکبار ازش مدرک جمع کن برو صورت جلسه کن... دفعه بعد ب هیچ عنوان اجازه نداره بزنه..تو باید بدون خشونت از حقوق قانونیت اگاهش کنیپس اول از خودت شروع کن با وکیل قانونی صحبت کن..و درکنارش دنبال زوج درمانگر بگرد مشکلو از ریشه حلش کن.تشنج برای ادمه زندگی متاسفانه اصلااااا خوب نیست.

بچه های من کوچیگن انقدر میترسن که جرات نمیکنن گریه کنن

من که نتونستم خودم از این زندگی نجات بدم ولی هر چیزی که به فکرت میرسه انجام بده که این لحظه ها تو زندگیت اتفاق نیفته تا خدای نکرده خودت وبچه هات دچار مشکلاتی مثل افسردگی و...نشین

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصی من اینه که  قبل از ازدواج شناخت نسبی باید از هم داشته باشن زوجین. ولی الان که کار از کار گذشته و بچه هم اومده تو زندگی . باید بفهمین علتش چیه که مرد زندگی که باید پناه زن باشه میشه دشمن زن .. در مورد من که ناراحتی اعصاب داره و من سعی میکنم زیاد به پر وپاش نپیچم

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد