2777
2789
عنوان

سلام استان فارس های عزیز بیاین دور هم جمع شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بواناتی ساکن شیرازم  @_shahryariran9     همشهری هم پیدا کردم تو سایت

😍😍😍خوشبختم از اشناییت 

برای کجای بوناتی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
همشهری عزیز @kiyantala    

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ به به همه خوبا جمعن 😁هم استانیهای گل

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ به به همه خوبا جمعن 😁هم استانیهای گل

فداتشم 

کرونا گرفتم حال ندارم😅

فداتشم  کرونا گرفتم حال ندارم😅

ای وای 🥺حتما حلیم گندم درست کن بخور خیلی حالتو بهتر میکنه گوشت تو شیشه هم بندازی عالیه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ای وای 🥺حتما حلیم گندم درست کن بخور خیلی حالتو بهتر میکنه گوشت تو شیشه هم بندازی عالیه 

تا اونجایی  ک تونستم چیزای مقوی درست کردم سه بار تو ی روز رفتم دکتر الان یکم بهتر شدم اما خیلی لاغر شدم بیچاره شوهرم خیلی اذیت شد 

تا اونجایی  ک تونستم چیزای مقوی درست کردم سه بار تو ی روز رفتم دکتر الان یکم بهتر شدم اما خیلی ...

این ویروس جدیده خیلی میگن بده حتما خودتو تقویت کن ویتامین سی جویدنی حتما بگیر بخور خیلی تاثیر داره انشالله بهتر بشی به فکر شوهرتم نباش شوهر شده واسه همین روزا دیگه 😁خیلی لوسش میکنی

این ویروس جدیده خیلی میگن بده حتما خودتو تقویت کن ویتامین سی جویدنی حتما بگیر بخور خیلی تاثیر داره ا ...

وای اصلا خیلی حالم بده ب شدت بدنم ضعیف شده هرچی هم میخورم بهتر نمیشم

اخه گناه داره😅 شبا تا صب بیدار میشینه بالا سرم

وای اصلا خیلی حالم بده ب شدت بدنم ضعیف شده هرچی هم میخورم بهتر نمیشم اخه گناه داره😅 شبا تا ص ...

انشالله بهتر میشی راهش فقط ویتامین و چیزای مقوی رسوندن به بدنته انشالله شوهرت نگیره مردا خیلی استخونشون سنگینه بیوفتن دیگه پا نمیشن

انشالله بهتر میشی راهش فقط ویتامین و چیزای مقوی رسوندن به بدنته انشالله شوهرت نگیره مردا خیلی استخون ...

ن خداروشکر نگرفتع ماشاالله بدنش قویه اصلا مریض نمیشه