گلنازززم2 مدیر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 18382 عنوان سلام استان فارس های عزیز بیاین دور هم جمع شیم | مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 150 پست آمار بگیریم چندتا استان فارس هست تو نی نی سایت لطفا بگید مال کدوم شهرستان هستین یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 1402/08/13 | 00:31 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
990shaparak عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 4376 چرا بود؟ جدا شدین؟ آره عزیزم ازدواج کردم ، روبروی پاساژ انقلاب موبایل سزار هس یه پسر قدبلندو هیکلی فک کنم دیدیش اون بود 🥺 ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 من بواناتی ساکن شیرازم @_shahryariran9 همشهری هم پیدا کردم تو سایت 😍😍😍خوشبختم از اشناییت برای کجای بوناتی میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 همشهری عزیز@kiyantala میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
ملیکا58 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 6512 آره عزیزم ازدواج کردم ، روبروی پاساژ انقلاب موبایل سزار هس یه پسر قدبلندو هیکلی فک کنم دیدیش اون بود ... نه گلم ندیدمش
گلنازززم2 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 18382 همشهری عزیز @kiyantala خوش اومدی یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32932 همشهری عزیز @kiyantala سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ به به همه خوبا جمعن 😁هم استانیهای گل 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ به به همه خوبا جمعن 😁هم استانیهای گل فداتشم کرونا گرفتم حال ندارم😅 میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32932 فداتشم کرونا گرفتم حال ندارم😅 ای وای 🥺حتما حلیم گندم درست کن بخور خیلی حالتو بهتر میکنه گوشت تو شیشه هم بندازی عالیه 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 ای وای 🥺حتما حلیم گندم درست کن بخور خیلی حالتو بهتر میکنه گوشت تو شیشه هم بندازی عالیه تا اونجایی ک تونستم چیزای مقوی درست کردم سه بار تو ی روز رفتم دکتر الان یکم بهتر شدم اما خیلی لاغر شدم بیچاره شوهرم خیلی اذیت شد میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32932 تا اونجایی ک تونستم چیزای مقوی درست کردم سه بار تو ی روز رفتم دکتر الان یکم بهتر شدم اما خیلی ... این ویروس جدیده خیلی میگن بده حتما خودتو تقویت کن ویتامین سی جویدنی حتما بگیر بخور خیلی تاثیر داره انشالله بهتر بشی به فکر شوهرتم نباش شوهر شده واسه همین روزا دیگه 😁خیلی لوسش میکنی 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 این ویروس جدیده خیلی میگن بده حتما خودتو تقویت کن ویتامین سی جویدنی حتما بگیر بخور خیلی تاثیر داره ا ... وای اصلا خیلی حالم بده ب شدت بدنم ضعیف شده هرچی هم میخورم بهتر نمیشماخه گناه داره😅 شبا تا صب بیدار میشینه بالا سرم میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32932 وای اصلا خیلی حالم بده ب شدت بدنم ضعیف شده هرچی هم میخورم بهتر نمیشم اخه گناه داره😅 شبا تا ص ... انشالله بهتر میشی راهش فقط ویتامین و چیزای مقوی رسوندن به بدنته انشالله شوهرت نگیره مردا خیلی استخونشون سنگینه بیوفتن دیگه پا نمیشن 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 انشالله بهتر میشی راهش فقط ویتامین و چیزای مقوی رسوندن به بدنته انشالله شوهرت نگیره مردا خیلی استخون ... ن خداروشکر نگرفتع ماشاالله بدنش قویه اصلا مریض نمیشه میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐