2777
2789

کلا من هرچی مشخصات افراد باهوش دیدم به نفعشون نبوده و وضعیتشونو بدتر مبکنه.مثلا میگه افراد باهوش چون ظرفیت مغزشون بالاس دوست دارن تو هر حوزه ای دست داشته باشن و از این شاخه به اون شاخه زیاد میپرن.و باعث میشه همه کاره ی هیچ کاره بشن.

کاربر آقا هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار مغز ها کردم😂😂😎⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩

ای جان😁

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بدون صدا فکر میکنن  این از نظر من مهمترین اصله  برد تو سکوت

سلام مهمترین اصل افراد با ای کیوی بالا این هست که با اب سرد دوش گرفتن میانه ی خوبی دارند 

سلامت بدنیشون بهتره 

انرژی مثبت دارند و شادند  خیلی تحقیق کردم درمورد انسانهای باهوش 

خوشبختانه چون خودم ای کیوی بالای ۱۳۰ دارم البته تعریف کردن نباشه ولی این احساسات را بهتر درک میکنم  وخیلی دوست دارم نظراتم را بگم  

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی
جالب بود نظراتتون ای کیو رو چجوری متوجه شدی چندی!

جالب اینجاست که درحین درک کردن قضیه ایی که درحال تماشاش هستند یهویی پیش بینی اون پیش امد براشون ممکن میشه  مثلا درحد سی ثانیه زودتر 

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی