2777
2789
عنوان

پریدن نوزاد تو خاب و بیداری

353 بازدید | 20 پست

سلام نوزاد ۳ ماهه دارم از وقتی دنیا اومده پوشکشو عوض کردنی موقع خاب میپره و دستاشو و باز کنه یه چیزی مثل اینکه از چیزی بترسه جدیدا تو گهواره گذاشتیم یه روز کلا تو بیداری هم دستاشو باز میکرد انگار که از چیزی بترسه تو اینترنت علایم تشنج خوندم خیلی میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم طبیعی باشه اخه خود ماهم اینطور میشیم گاهی تو خواب

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ترسیده شاید  اروم بردارید براریدش سعی کنید وقتی خوابه روش نیم خیز نشید  قنداقش کن که راح ...

دیشب پدرش ناخناشو می‌گرفته یه هو اونجور شده بعد رفتیم بیرون تو ماشینم با اینکه بیدار بود دستاشو برد بالا انگار که از چیزی بترسه در حد چن ثانیه

چه مدلی میکرد دستاشو می‌برد بالا انگار که بترسه اره؟

اره البت رفلاکس داشت میگفتن از اون نمدونم والا مادرشوهرم با یه روسری نخی بزرگ قنداق می‌کرد البته دستاش تو می‌کرد پاهاش نمیبست راحت می‌خوابید دیگ