2777
2789
عنوان

بیایید قرص اعصاب

98 بازدید | 11 پست

من اخلاق رفتارم بخاطر فشارهای عصبی  وبدبختی های گذشته ام اصلا خوب نیست یکسره درحال دعوا بداخلاقی هستم با شوهرم 

میدونم مقصر اصلی هم خودم هستم  حالا قصد دارم برم دکتر دارو مصرف کنم  نگرانیم اینه که  وابسته بشم و عوارضی داشته باشه   کمکم کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدرم عوارض داشته باشه از اینکه با شوهرت دعوا کنی و خستش کنی زندگیت از هم بپاشه کمتره. من خودم بخ ...

شوهرم همینجوری بهم میگه روانی دیگه بفهمه قرص اعصاب میخورم بدتر

بعدرفتارم خوب شه بهم میگه  مال قرصهاست وگرنه تو همون دیونه ای تف بهش کثافت بیچارم کرد الان نمیخام ادم شه

وابسته شدی یعنی  خواب اور نیست  واینکه  چاق نشدی  تاثیرم داشته

اولش خواب آوره بعدش بدن عادت می‌کنه. روتین میشی. چاق می‌کنه البته نه همشون ولی کسی رو که استعداد چاقی داشته باشه. بله تأثیر داره. منم قبلأ همش دعوا میکردم، گریه میکردم انرژی نداشتم با همین قرص‌ها سر پام

شوهرم همینجوری بهم میگه روانی دیگه بفهمه قرص اعصاب میخورم بدتر بعدرفتارم خوب شه بهم میگه  مال ...

منم خانواده شوهرم مریضم کردم. قبل از ازدواج آنقدر شاد بودم که بهم لقب علی بی غم میدادن. ولی این بی شرفا دیوونه ام کردن. راستش من اول از شوهرم پنهان کردم. بعد خوب میدونستم آتو بگیر نیست بهش گفتم ولی قدغن کردم که خانواده اش بفهمن. البته بعد از مدتی اونا هم فهمیدن ولی شوهرم برای اولین بار پشتم ایستاد و گفت از دست شما ها اینجوری شده. چند بار بهم طعنه زدن ولی دیگه نزدن بعدأ فهمیدم شوهرم حالشونو گرفته. اگه از اول پشتم بود اصلا اینجوری نمیشدم

منم خانواده شوهرم مریضم کردم. قبل از ازدواج آنقدر شاد بودم که بهم لقب علی بی غم میدادن. ولی این بی ش ...

بقران اینا منو دیوانه روانی کردن  شوهرم هیچوقت پشتم نبوده نیست  درطول روز با حرفهاش با بد دلی هاش وسواسش  ترسش  کارد به استخونم میرسونه منم جرات نمیکنم‌چیزی بگم یا نظری بدم بهم میگه دیوونه روانی  بعد شروع میکنم به سرصدا میگه شوخی کردم تاوان کردار رفتار احمقانشو من بدبخت باید پس بدم 

خسته شدم دخترم داره تو یه فضا متشنج بزرگ میشه  با اینکه مقصر شوهرمه ولی دلم براش میسوزه چون من دیگه بریدم  وخونه رو کردم‌جهنم براشون  همش دوس دارم خودکشی کنم فرار کنم  برم جای کسی نباشه  ولی چه کنم از دخترم دل نمیکنم وقتی نگاش میکنم  دیوانه وار عاشقانه دوسش دارم  دخترمم میدونه من ناراحتم نمیاد طرفم یه گوشه خودشو سرگرم میکنه 😔😔😔😔

بقران اینا منو دیوانه روانی کردن  شوهرم هیچوقت پشتم نبوده نیست  درطول روز با حرفهاش با بد ...

بی شرفا می‌دیدن بچه اتیسم دارم بازم به بدجنسی ادامه میدادن باعث شدن دو بار خودکشی کردم. فکر کن بار دوم بچه دومم هنوز ی سالش نشده بود داشتم میرفتم دکتر به پرستار گفته بود . 

بی شرفا می‌دیدن بچه اتیسم دارم بازم به بدجنسی ادامه میدادن باعث شدن دو بار خودکشی کردم. فکر کن بار د ...

خدا کنه خوشبخت بشی بچه ات هم خوب شه  مشکلاتت حل شه خدا کنه منم به آرامش برسم 

من بچه ۴ساله از دست دادم  هیچکدوم نیومدن گو زیادی هم میخوردن سه تا داداش دارم میگفتن اینا دیگه کین  شوهرم از اول پشتم نبود مث گاو نگاشون میکرد هر بلای سر من میاواردن اونام هارتر شدن  بگو گاو بلد نیستی زن داری کنی چرا منو بدبخت کردی