2777
2789
عنوان

بررسی نام

130 بازدید | 27 پست

دوستان نمیدونم اطلاع دارین یا نه 

اسم افراد ب شدت در سرنوشت شون اثر گذاره و هر شخصی ی اسم داره و مادری ک اون رو ب دنیا اورده پس اسم شخص و اسم مادر شخص در سرنوست اون تاثیر گذار هست و ما چهار دسته اسم داریم ک دسته اول عالی و دسته چهارم دسته ضعیف است ک مشکلاتی ک خیلیا در زندگی دارن مثل خراب شدن کار ها دیقه اخر بد بیاری و اتفاق های بد تفاهم نداشتن با همسر و خیلی مسائل دیگه ب اسم افراد مرتبط هست ک با بررسی نام میتونین متوجه اون بشین و اگه اسمتون مشکل داره عوض کنین ک ب نرور مشکلاتتون حل بشه 

البته اعداد دیگه هم هستن ک داخل امضا نوشتم ک برای هر شخص  متفاوت هست و میتونین این اعداد رو به دست بیارین و تا پایان عمر ازش استفاده کنید

اگه سوال دیگه ای دارین حتما بپرسین

یا امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ندارم خیلیا هم اسم من و مادرم هستن پس هممون مثل همیم؟

هر شخصی قطعا سرنوشت خاص خودشو داره اما اینکه اسم شخص در طبقه عالی باشه بسیار در مسیر زندگی بهش کمک میکنه مخصوصا در مسیر ب دست اوردن ثروت خیلیا رو دیدیم ک دست ب خاک میزنن طلا میشه اما خیلیای دیگه با وجود تلاش زیاد باز هم مشکل مالی دارن ک به مساله ی تاثیر نام در زندگی خیلی ربط داره

یا امام رضا

هر شخصی قطعا سرنوشت خاص خودشو داره اما اینکه اسم شخص در طبقه عالی باشه بسیار در مسیر زندگی بهش کمک م ...

عزیزم اینا همش حرفه یسریا با دزدی و مال مردم خوری پولدار شدن مثل دایی های من 

یسریا با روابط نامشروع 

من هزاران چله برداشتم پیش افراد پاک رفتم اما مشکلم حل نشد اما هم اسم من و مادرم توی فامیل بهترین زندگی رو داره

.
عزیزم اینا همش حرفه یسریا با دزدی و مال مردم خوری پولدار شدن مثل دایی های من  یسریا با روابط ن ...

شاید شما مشکل دیگه ای مثل بستگی (طلسم)یا چله افتادن دارین

یا امام رضا

میگم از کجا معلوم چی دارم شاید اصن خدا نمیخاد من حاجتم رو بگیرم دلیلش این نیست!؟

ببین عزیزم ما دقیق نمیتونیم بگیم ولی شما این نماز رو بخون چون خیلی قویه و بستگی رو برطرف میکنه و خیلیا ک این نماز رو خوندن تو خواب بهشون گفتن ک مشکلشون چی بوده 

میدونم الان چقدر ناراحتی بخاطر نشدن و نرسیدن ولی حتما به خودت کمک کن و این نماز رو بخون و ادامه بده ایشالا مشکلت حل شه

یا امام رضا

ببین عزیزم ما دقیق نمیتونیم بگیم ولی شما این نماز رو بخون چون خیلی قویه و بستگی رو برطرف میکنه و خیل ...

خوندم عزیزم بخدا خوندم

الان آخرین چله ای که داشتم نزدیک ۶۰ شب بقره خوندم😊

.
خوندم عزیزم بخدا خوندم الان آخرین چله ای که داشتم نزدیک ۶۰ شب بقره خوندم😊

ای بابا  ایشالا خیلی زود مشکلت حل بشه ی کشف مطلب در خواب هم انجام بده شاید تو خواب بهتون گفتن

یا امام رضا

خوندم عزیزم بخدا خوندم الان آخرین چله ای که داشتم نزدیک ۶۰ شب بقره خوندم😊

اگه دوست داشتی  بهم درخواست دوستی بده من برات بررسی میکنم و هزینه ای ازت نمیگیرم

یا امام رضا