2777
2789
عنوان

بررسی نام

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب سحر و سنگینی رو چطور متوجه‌میشی؟

بیشترش از طریق علائم ک کارهای طرف پیش نمیره همش به در بسته میخوره الکی عصبانی میشه   و مهم تر از همه خواب دیدن در مورد گربه و حیوانی ک بهت حمله کنه یا خواب مار و اینا  

یا امام رضا

سلام عزیزم هزینه این بررسی اسم چقدر هست؟؟

سلام
برای بررسی نام و مشخص شدن این که اسم شما جز کدام دسته که شامل اشرافی/عرفانی/کم درامد/حادثه افرین است
واین که اسم شما ارتعاش صعودی/نزولی/ثابت دارد
و بررسی اسم شما از لحاظ ثروت که ثروت ساز است یا ثابت یا ضعیف

و  بررسی اسمتون از لحاظ یمن و برکت برای پدر
و این که با توجه به این که اسم شما جز کدام دسته از اسامی باشد ویژگی همون دسته براتون ارسال میشود
که هزینه شما 4۰۰۰۰ هزار تومان خواهد بود

یا امام رضا

سلام 

من حالم خیلی خوب بود ی موفقیتی بدست اوردم خیلی ها ازم فاصله گرفتن 

بعد دو سال گرفتار ی مشکل بی درمان شدم تاپیک هام هست 

به همه و همه متوسل شدم دعام کنن امام رضا امام زمان امام حسین 

کلی چله گرفتم دعا کردم ذکر گفتم 

نماز میخونم قرآن میخونم 

ولییی علاوه بر دردی ک بخاطر بیماری میکشم حالم داغونه ارزوییی مرگ میکنم دلم میخواد از قفس رها بشم راحت شم از اینا 

خدا اصلا صدامو نمی‌شنوه 

ممکنه منم طلسم داشته باشم

؟

میشه راهنماییم کنید 🙏🥹

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

عزیزم میتونی اسم منو نامزدمو چک کنی بگی زندگیمون چطور میشه؟

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

میگم من اسمم فاطمس این بده یا خوب

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...