2777
2789
عنوان

دلتنگ رلمم

181 بازدید | 20 پست

سلام بچه هابارلم ۳ماهه کات کردم ازطرف خودمم بود.خیلی عذاب کشید خیلیییی دوسم داشت قصدش ازدواج بودتواین چن ماه چندین باربهش پیم دادم ولی گف میخامت ولی دیگ نمیخام باهات باشم خیلی باحرفاش عذابم داد دوسش دارم ازفکرش بیرون نمیرم چ کنم یه هفته پیش گف آشتی ولی بهونه کردقهرکرد یه هفتس خبری ازش نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدر داشتنشو بدون  یهو یه نگا به دور برت میکنی میبینی دیگه نیست

حتی باوجوداینک ۳ماه کات بودیم هفته پیش رفتم دیدمش وفتی گریه میکردم اونم چشاش پرازاشک شد اشکاموپاک کرد 

حتی مث قبل قلبش تن تن میزد

اخه احساسمون دوطرفه بود حتی داداشش میخاس ابروموببره ولی رلم نمیدونم ب برادرش چی گف ک اون کاری نکرد

وقتی عشق دو طرفه بود و قصدش ازدواج بودن دلیل کات چی بود راستشو بخوای حقته بهت بی محلی کنی چون عذابش دادی مسخره گرفتی عشقش و

💗
اون موقه نمیدونسم بهش حس دارم خودم گندزدم توهمه چی  توروخدا برام دعاکنید برگرده بهم

نمیدونستی بهش حس داری بعد باز سختیم ازش جدا شدی حرفات اصلا با هم همخونی نداره

💗
وقتی عشق دو طرفه بود و قصدش ازدواج بودن دلیل کات چی بود راستشو بخوای حقته بهت بی محلی کنی چون عذابش ...

بخاطر اینک بخاطریه آدم بی ارزش ولش کردم چون کسی ک دوسال دنبالم بوداومدم سراغم من فک کردم این بهتره دوسم داره ولی خیلی سردسرد باهام رفتارمیکنه پشیمون شدم 

نمیدونستی بهش حس داری بعد باز سختیم ازش جدا شدی حرفات اصلا با هم همخونی نداره

اره وقتی ازش جدا شدم قدرمحبتاودوس داشتنشودونستم وقتی جدا شدم فهمیدم چی شده حتی باکل خونوادش بخاطرم دعواکردخونوادش بهم ریخت

بخاطر اینک بخاطریه آدم بی ارزش ولش کردم چون کسی ک دوسال دنبالم بوداومدم سراغم من فک کردم این بهتره د ...

اشتباه کردی دیگ سریع از این رابطه میپری میری اون رابطه 

💗
اره وقتی ازش جدا شدم قدرمحبتاودوس داشتنشودونستم وقتی جدا شدم فهمیدم چی شده حتی باکل خونوادش بخاطرم د ...

ببین الآنم زیاد بهش محل نزار ممکنه قصدش انتقام باشه ک دل تورو بشکنه حواست باشه

💗