nnnnlhhkdjj مدیر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5249 عنوان دلتنگ رلمم | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست سلام بچه هابارلم ۳ماهه کات کردم ازطرف خودمم بود.خیلی عذاب کشید خیلیییی دوسم داشت قصدش ازدواج بودتواین چن ماه چندین باربهش پیم دادم ولی گف میخامت ولی دیگ نمیخام باهات باشم خیلی باحرفاش عذابم داد دوسش دارم ازفکرش بیرون نمیرم چ کنم یه هفته پیش گف آشتی ولی بهونه کردقهرکرد یه هفتس خبری ازش نیس 1402/08/12 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnnnlhhkdjj مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5249 فقط میتونم بگم گند زدی قلبشو شکستی البته اینم بگم تا خاستگاری نیومد با بزرگترش باور نکن حرف پسرارو اره کاش خدا یه فرصت دیگ بهم میدادتازه سربازیش تموم شدمن باهاش اینکاروکردم میخاسن خونوادش براش جشن بگیرن همه چی خراب شدقراربودمامانش بیادمنوببینهو بامامانم حرف بزنه
دختربهارgggg عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2394 خدایی خوشی زده زیر دلت پسر ب این خوبی واقعا چراهمچین کاری کردیحالا رل من ببا تمام گند اخلاقیایی ک داره حتی فک خیانتم نمیکنم
nnnnlhhkdjj مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5249 اشتباه کردی دیگ سریع از این رابطه میپری میری اون رابطه من گفتم این دوسال دنبالم خودشوبرام هلاک میکنه ولی برعکس شدسردبرخوردمیکنه وقتی بدستم آورد سردشد
nnnnlhhkdjj مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5249 ببین الآنم زیاد بهش محل نزار ممکنه قصدش انتقام باشه ک دل تورو بشکنه حواست باشه قصدش انتقام نیس چون اگ بود میزاش داداشش آبروی منوببره ازش پرسیدم ک چراجلوشوگرفتی گف دوستتت داشتم نخاسم اذیتت کنه
nnnnlhhkdjj مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5249 ببین الآنم زیاد بهش محل نزار ممکنه قصدش انتقام باشه ک دل تورو بشکنه حواست باشه چون چن بارالتماسشوکردم دیگ نمیخام بهش محل بدم ینی ن پیم ن زنگ شایدخودش دوباره ازم سراع گرف
nnnnlhhkdjj مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5249 خدایی خوشی زده زیر دلت پسر ب این خوبی واقعا چراهمچین کاری کردی حالا رل من ببا تمام گند اخلاقیایی ک ... خیلییییی پشیمونم هفته پیش ک دیدمش بازم اون همه بلاسرش آوردم بازتوچشام نگاکردوگف میخامت توقلبمی