2777
2789
جوشای زیر پوستی میزنم نمیخام دیگه کرم پودر و پنکیک استفاده کنم،بجاش ازین ضد افتاب روزانه بزنم، چی پیشنهاد میدید
اندوه که از حد بگذرد.....جایش را میدهد به یک بی اعتنایی مزمن....دیگر مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محصولات بیودرما خیلی خوبن . ضدآفتاب رنگی هم داره. مال فرانسه است و قیمتهاشون حدود پنجاه و خرده ای تومن هست
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
مامان مهربون واقعا سینره خوبه؟ من از چندتا محصولش استفاده کردم چندان راضی نبودم. البته جنس پوست هرکی با دیگری فرق داره
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !