2777
2789
عنوان

جواب خاله شوهرمو باید چی میدادم

456 بازدید | 40 پست

من نمیخواستم ماه پایین بارداریم تا مطمئن نشدم از سلامتیش به کسی چیزی بگم

بعد اون روز جلو همممه فامیل بلند داد میزنه تو از چشمات مشخصه بارداری حالا مگه ول میکرد میومد جلو چشامو باز و بسته میکرد هی زل زده بود خاله فضولش 

بعد حالا که خبر بارداریمو اعلام کردم هفته پیش منو دید گفت مبارکه هیچی نگفت 

حالا دیشب همه بودن بدو بدو کار داشت اومد تو اتاق جلو همه خانما دیدییی من گفتم تو  حامله ایی اره من فهمیدم ول نمی‌کرد فقط خندیدم

بعد هی انتظار داشت من یه جوابی بدم ول نمی‌کرد اررره من گفتم بارداااره بعد همه راجب بارداری حرف میزدن حالم بهم خورد ازش 

خب حتما دوست نداشتم فضول خانم بفهمی نگفتم بهت وگرنه خودم میگفتم

بع نظرتون چی جوابشو بدم دیگه دهنشو ببنده

هیچی مگه چقدر خاله شوهرتو میبینی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطر من که چیز خاصی نگفته شما زیادی حساس شدی .مبارکم بیچاره گفته دیگه ...تو مهمونی ها این صحبت ها  هست هر ادمی یک مدلی خخخ

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بعضيا از چشم ميفهمن مادر منم اينطوريه ولي نميگه تو جمع ديگه بهتره سكوت كني يا بگي اره خاله بازم شما ماشالله

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
به نظرم بیچاره منظوری نداشته. سخت نگیر

اگه منظور نداشت سری قبل دیدمش میگفت نگه داشته جلو جمع بگه با حالت تیکه چون عروسش زودتر از من ازدواج کرده مثلا میخواد منو بسوزدنه