2777
2789

روزی چند بار  و چقدر شیرمیخوره؟نینی من تا دو ماه خوب می‌خورد الان از ماه سوم اصلا میلی به شیر نداره و به زور و خوابوندن و ...شیر میدم .روز به روز هم بدتر و سخت تر میشه شیر دادن

شاید دیگه دوس نداره شیر خشکشو، امتحانی عوضش کن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرخشک چی میدی?مزشو شاید دوست نداره امتحان کردی یه مارک دیگه? سر شیشه شو تازگی عوض نکردی?چه مدلیه?

شیر عوض کردم فرقی نداشت .سرشیشه هم بیبیلند ارتودنسی استفاده میکنه چند روز اول تولد سرشیشه معمولی دادم دیدم شیر زیاد میره عوض کردم  ارتودنسی گرفتم همونو استفاده میکنه ۳ ماهه

عوض کروم فرقی نکرد

دندون در نمیاره؟؟

این موقع ها یه مدت بی اشتها میشه اذیت میکنه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

شیرخشکش معمولی ?شاید دل درد داره یا به پروتئین گاوی حساسه? شایدم لثه ش میخاره یا دلش درد میکنه نبات ...

شیر خشک معمولی میخوره حساسیت نداشت معمولا اگه داشته باشه از اول داره دیگه اوایل اشتهاش خیلی خوب بود دکتر یه ماه پیش بردم گفت طبیعیه خوب میشه ولی خب طولانی‌شدن. یه روز دو روز نیست که بگم دلدرد داره یا گلوش درد  میکنه ۱.۵ ماه بیشتره اینجوریه و روز به روز بدتر میشه 

نبات داغ نمیدم ولی اوایل ترنجبین میدادم می‌خورد الان اونم نمیخوره

والا فک نکنم بزا دندون زود نیست هنوز چهار ماهش هم نشده

تقریبا وقت مشخصی نداره گلم واسه هر بچه ای فرق داره بعضی ها زودتر در میاد بعضی ها دیرتر.

حتی قبل از اینکه روی لثه ش چیزی مشخص بشه بیقراری و بی اشتهاییش شروع میشه 

تقریبا وقت مشخصی نداره گلم واسه هر بچه ای فرق داره بعضی ها زودتر در میاد بعضی ها دیرتر. حتی قبل از ...

اخه ۱.۵ ماه بیشتره بی اشتها شده یعنی از وقتی دوماهش کامل شد روز به روز هم شدید تر میشه  دندون بود دیگه تا الان دراومده بود

عزیزم باز ببر دکتر دیگه شاید راهکاری داد 

برا چیز دیگه بردم  دوباره پرسیدم و آنلاین هم با یه دکتری صحبت کردم میگن وفتی وزن میگیره مشکلی نداره!آخه من این همه تلاش نکنم واسه شیر دادن وزن نمیگیره که!