2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هامون بگیم😓😂

88 بازدید | 7 پست

خب اول خودم بگم...

یه روز هوس کردم به پوستم برسم😑🤦🏼‍♀️سه تا خیار از یخچال دراوردم پوست گرفتم بعد حلقه حلقه کردم که بزارم رو پوستم😔مامانمم تو اتاق داشت موهاشو سشوار میکشید و خشک میکرد...خلاصه بعد از ده دیقه ی ربع که سردی خیاره رفت از رو پوستم برداشتم گذاشتم تو بشقاب که بعدن بلند شدم ببرم بزارم آشپزخونه😓😂

بعد رفتم تو اینستا مشغول شدم و محو گوشی نگاه کردن بودم که دیدم صدای ملچ ملوچ خیار خوردن میاد🙂🙂🙂واعیییی یهو شوکه شدم و با تعجب مامانمو که مشغول خوردن خیارا بود نگاه کردمممم بعد از نگاهم ترسید فکر کرد چیزی شده😂😂😂منم با ترس و لرز گفتم خیارو گذاشته بودم رو پوستم...مامانم یهووو عوقش گرفت اورد بالا😔😂بگذریم که چقدر فحشم داد😓😂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی تعریف می‌کرد تووجبهه از پست اومدم خیلی تشنم بود آب   بود برداشتم خوردم فردا بلند شدم دیدم هم سرگرم که مرد مسنی بود رفت  دست کرد تو پارچ دندونای مصنوعی را در آورد گداشت دهنش منم از عشق کردن داشتم میمردم    

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا