2777
2789
عنوان

بابام زد تو صورتم و کلی داد زد 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 44 پست
خوب میگفتی ببخشید ولی واقعا بی تقصیر هستم،از عمد ننداختم،در مقابل این آدما با ی عذرخواهی ویکم اظهار ...

به خدا دیشب بهش گفتم از عمد ننداختم. میگه نه پی قرتی بازی بوده که کیفتو باکلاس بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کلی هم سر اون داد زد بچه تریبت نکردی که. پروش کردی

اسی تو خود منی

اگه کلا اخلاق بابات اینه سعی کن بهش عادت کنی 

با ناراحت شدن چیزی درست نمیشه 

کم کم عادت میکنی میدونم تو مشکل نداری

بارونو دوس دارم🌱
اره ولی به خدا من حاضر جوابی نکردم شوخی کرد منم با شوخی گفتم

مامانت اون لحظه چیکار کرد؟

چندوقت پیش شوهرم زدتوگوش دخترم انقدرزدمش انقدر جیغ زدم اجدادش وآوردم جلوی چشمم

گفتم یکبار دیگه این کارش تکرار بشه واسه همیشه میرم

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
مامانت اون لحظه چیکار کرد؟ چندوقت پیش شوهرم زدتوگوش دخترم انقدرزدمش انقدر جیغ زدم اجدادش وآوردم جلو ...

اصلاح میکنم

چشمش

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.

میدونی جمله بدی گفتی

مااقایون رو ی جملاتی حساسیم منم نفرت دارم یکی بهم بگه فدای سرم خوب کاری کردم فدای ی تار موم 

اگه ب شوخی میگفتی فدای سر پدرم اصلا این بحث ها نبود وختی پدرت میاد با شوخی دلتو ب دست بیاره یعنی پا رو غرورش گداشتع و حالا با توهین جملت ناراحت شد

از دید پدرت نگاه کنی بهش حق میدی ناراحت بشه ولی حالا بخش کتکش زیاده روی بود شاید بسته ب لحن و حرکت چشم و ابروت یه لحظه کنترلشو از دست داده

مامانت اون لحظه چیکار کرد؟ چندوقت پیش شوهرم زدتوگوش دخترم انقدرزدمش انقدر جیغ زدم اجدادش وآوردم جلو ...

هیچی الان اومده کنارم داره میگه تقصیرتو بود. نباید بعد اون همه داد بیدادش میگفتی فدای سرم. حق داشته

میدونی جمله بدی گفتی مااقایون رو ی جملاتی حساسیم منم نفرت دارم یکی بهم بگه فدای سرم خوب کاری کردم ف ...

آخه شما فکر کن سر کیک از دیشب داره سر من داد میزنه. دیگه منم کنترلمو از دست دادم. اون با خنده گفت منم با خنده گفتم. وگرنه من میدونم بابام خیلی بی عصابه دنبال کتک خوردن نبودم که

هیچی الان اومده کنارم داره میگه تقصیرتو بود. نباید بعد اون همه داد بیدادش میگفتی فدای سرم. حق داشته

غصه نخور عزیزم

اصلا تمام کیک های دنیا فدای سرت🤩