2777
2789
عنوان

بابام زد تو صورتم و کلی داد زد 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من اگ بگم یکم ساکت 

خانواده منم ناراحت میشن میگن تو به ما‌گفتی خفه شو😂😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

نه میگه بی عرضه و چلفتی هستی الان اونا رد میشن میبینن ابرومون می‌ره میگن کیک از قصد انداختن براشون م ...

خب پدرت که آنقدر برای این موضوع ناراحته برمیداشت کیکو دیگه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بابات مث بابای من اعصاب نداره یه لحظه خودمو تصور کردم ولی یکم حق بده فشار روی پدراس

چه فشاری اخه. چرا منت میزاره سرم. میگه نفس میکشی به خاطر وجود منه حالا شاخ شدی براک

نه میگه بی عرضه و چلفتی هستی الان اونا رد میشن میبینن ابرومون می‌ره میگن کیک از قصد انداختن براشون م ...

خوب میگفتی ببخشید ولی واقعا بی تقصیر هستم،از عمد ننداختم،در مقابل این آدما با ی عذرخواهی ویکم اظهار پشیمانی همیشه قائله رو ختم کن،سکوت کنی بدتر میکنن،جواب سربالا و ...باز جواب نیست براشون ،آیت الکرسی زیاد بخونید نفهمه خودش ،فوت کنید به غذاش ،چاییش،