2777
2789
عنوان

نامه ایی عاشقانه از زمان قاجار

172 بازدید | 14 پست

یه نامه عاشقانه دیدم از زمان قاجاره واقعا دست خط و درست نوشتن و ادبیات رو وقتی با الان آدم مقایسه میکنه فقط جای تعجب داره. صبر این آدمم جالبه ده ساله هنوز حتی نامه ایی هم نگرفته ولی همچنان امیدوار

قربان خاکپای مبارک تو، اگرچه بی‌مرحمتی حضرت اجل عالی جای تعجب ندارد اما عجب در طمع چاکر است که با وجود اینهمه بی‌مرحمتی همیشه امید اذن شرفیابی و صدور دستخط مبارک را دارم؛ باشد تا به هم برسیم؛ آخر بی‌انصاف، بعد از ده سال تکلیف چاکر چیست؟ دیگر چقدر صبر باید کرد؟ ما که حرف نداریم، اما رشتۀ طاقت کشیده شده است؛ با وجود اینها باز هر چه میل شماست همان صلاح و رضای ماست .

دیگر بیشتر از این ما را اذیت نکن، والله میترسم خدا از تو مواخذه بکند . . . والله اختیار من به دست شماست، من متحیرم از حالت شما، نه اذن می‌دهید شرفیاب بشوم نه کلمه‌ای دستخط می‌فرمایید؛ همین قدر است که عمر من به انتظار شما تمام شد، چشمم در انتظار پیام تو سفید شد، گوشم هنوز همچو حلقه بر در است، خداوند انشالله تعالی امر ما را به وفق مراد بفرماید . . .

چقدر زیبا

این آدم اگه الان بود می‌گفتیم چ قدر با کمالاته😂🥲

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرقشنگ کاملامعلومه اون شخصی که نامه رونوشته یک شغل ومقام عالی داشته وباسوادبوده خیلی چه یاربی معرف ...

اینم یه نامه دیگست انموقع هم دنبال عکس بودن انگار:

تصدقت بگردم، دیری است از سلامتی وجود مبارک خبری ندارم؛
امیدوارم انشالله وجود عزیزت در کمال صحت بوده باشد، اگر از حال من بخواهید الحمدلله سلامت هستم ولی چه سلامتی؟ از دوری جان عزیزم تمام مرض‌های دنیا را دارم، نمی‌دانید شبانه روز چه بر من می‌گذرد از عشق تو؛
به قربان چشم‌های قشنگت، عکسی که وعده فرموده بودید التفات بفرمایید، دلم را به عکست خوش کنم دستم که از دامن خودت کوتاه است . .

اینم یه نامه دیگست انموقع هم دنبال عکس بودن انگار: تصدقت بگردم، دیری است از سلامتی وجود مبارک خبری ...

😂😂😂😂انگار عکس خواستن ارثیه بین پسرا

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
اینم یه نامه دیگست انموقع هم دنبال عکس بودن انگار: تصدقت بگردم، دیری است از سلامتی وجود مبارک خبری ...

اخی اینم خیلی قشنگه گناه داشته چقدرعاشق بوده اره فک کنم دلش میخواست عکسشوداشته باشه که هرروزوشب نگاش کنه باعکسش اروم بشه 

اخی اینم خیلی قشنگه گناه داشته چقدرعاشق بوده اره فک کنم دلش میخواست عکسشوداشته باشه که هرروزوشب نگاش ...

بهش قول عکس داده این جای امیدواری داره برعکس اولی که ده سال یه دستخطم نداده 

😂😂😂😂انگار عکس خواستن ارثیه بین پسرا

😂😂😂پسرا موجودات عجیبین

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
بهش قول عکس داده این جای امیدواری داره برعکس اولی که ده سال یه دستخطم نداده 

چطور میشه یه آدم این قدر منتظر بمونه

قطعا بهتر از نفر قبلی پیدا میشه