2777
2789

بچه رنگ bl3 بهتره یا bl4 شما کدوم رنگ رو گذاشتین؟ 

من به پیشنهاد دکترم bl3 انجام دادم به نظرم خیلی روشنه  

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

نه خوبه خوشگله

اگه یه روزی فرزندی داشته باشم ، بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم! بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده ؛بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک تا بتونه بالاتر بره.... بهش یاد میده که چیزهای دوست داشتنی میتونن تو یه لحظه بدون هیچ مقصری از بین برن...پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه  و مهم تر از همه ؛بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده چون ممکنه برای همیشه از دستش بده و اینکه وقتی یه نفر رو خیلی واسه خودت بزرگ کنی در آخر میترکه و تو صورت خودت میخوره... می‌خوام ببینه بادکنک با اینکه تمام زندگیش وصله به یه نخ اما بازم توی هوا می‌رقصه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ک

روشن بودنش طبیعیه؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
قشنگه عزیرم مبارکت باشه bl3روشنه یاbl4

ممنون عزیزم، 3 روشن تره، من 4 میخواستم دکتر گفت به پوستت نمیاد خیلی پشیمونم به حرفش گوش دادم

ممنون عزیزم، 3 روشن تره، من 4 میخواستم دکتر گفت به پوستت نمیاد خیلی پشیمونم به حرفش گوش دادم

خوبه ک عزیزم خیلی ب چشم نمیزنه

من خیلیارو دیدم ک روشن تر از این زدن خیلی ضایعس ولی برای شما خوبه

خوبه ک عزیزم خیلی ب چشم نمیزنه من خیلیارو دیدم ک روشن تر از این زدن خیلی ضایعس ولی برای شما خوبه

❤️

اره بابا خیلی خوبه زیاد حساس شدی

اره متاسفانه حساس شدم❤️

میشه هزینه اشم بگین چقد شد

واحدی 6/5 

11واحد انجام دادم 

سلام عزیزم راضی هستی از رنگ bl3?منم بینbl3 و bl4 موندم

بله عزیزم خوبه، ولی اگه فقط فک بالا رو انجام میدین bl4مناسب تره، من با وجود اینکه پوستم خیلی روشنه دندان های پایینم هم زرد نیست اما برگردم عقب bl4میزنم