2777
2789
دوستان یه کانال پیدا کردم ، واقعا عالیه 

ایمان دارم اگه کلیپ ها رو ببینید برام خیلی خیلی دعا میکنید و برای خیلیا هم میفرستین 

یه کانال تو تل گرام هست ، اسم کانال تکنیک های موفقیت و جذب دکتر شاهین فرهنگ 

توضیح میده چه عواملی باعث میشه ما جذب داشته باشیم و چه عواملی نمیذاره  

در واقع برای تحول و موفقیت و رسیدن به خواسته ها است .  

اگه دوست دارین عضو شین ، واقعا حال و روح و روان  منو عالی کرده 

فقط تمام کلیپ ها رو دونه دونه از اول ببینید ، چون هر کدوم توضیح کلیپ قبله

من برای برار دوم هست که میبینم 

در ضمن دیدنش حلاله چون کلاسا رایگان بوده 

https://t.me/MovafaghiatShahingFarhang

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

دوستان یه کتاب صوتی هم هست ، اسم کتاب گفتگو با خدا هست 

لینکشو میذارم ، این رو هم گوش کنید ، واقعا قشنگه 

https://t.me/goftegobakhoda123

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که معرفی کردی

خواهش میکنم عزیزم 

من خودم خیلی لذت بردم ، مطمئنم شما هم لذت میبرید

حال پدر چطورشد عملش چطوربود خیلی برام مهم دیدی جواب بده

سلام عزیزم 

خدا رو شکر ، پدرم حالش خوبه

سلام عزیزم خوشحال شدم ک وسواس و تو درمان کردی تایپک تو خوندم ‌ منم دقیقا مثل شما هستم . انگاری داشتی منو تعریف میکردی . واقعا خسته شدم همش فکرای بد . مردن و اینا ولم نمیکنه ‌ دارم دیونه میشم . دعا کنید من خوب بشم زندگی عادی ندارم . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
سلام عزیزم خوشحال شدم ک وسواس و تو درمان کردی تایپک تو خوندم ‌ منم دقیقا مثل شما هستم . انگاری داشتی ...

سلام فاطمه جان 

حتما میتونی ترک کنی ، فقط باید تلاش کنی بی خیال اون فکر های آزار دهنده بشی

عزیزم تو تل گرام یه کانال معرفی میکنم برو اونجا ، فکر کنم با گوش دادن به وویس ها بتونی راحت تر اون وسواس رو کنار بذاری ، البته اون وویس ها ربطی به وسواس نداره 

برای رسیدن به خواسته هاس 

یکی از کاربرای اون کانال تونسته بود با انجام دادن اون تکنیک ها وسواسشو کنار بذاره و حالش خوب شه

این آدرسشه

https://t.me/Mojeze_Tabasom

این کانالی هم که تو همین تاپیک معرفی کردم ، میتونه بهت کمک کنه

سلام فاطمه جان  حتما میتونی ترک کنی ، فقط باید تلاش کنی بی خیال اون فکر های آزار دهنده بشی عز ...

ممنونم عزیزم . چشم میرم تو کانال و امتحان میکنم . مرسی دوست عزیز 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
ممنونم عزیزم . چشم میرم تو کانال و امتحان میکنم . مرسی دوست عزیز 

خواهش میکنم 

حتما کمکت میکنه 🌹

از این تکنیک میشه برای جذب شخص خاص استفاده کرد؟  

تکنیک ها رو از اول ببینید ، خود دکتر فرهنگ کامل توضیح میده 

امکانش زیاده ، البته گاهی اوقات هم ممکنه نشه