2777
2789
عنوان

دوران بلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 35 پست
آخه من از تو نظر نخواستم تو نخود هرآش شدی  وقتی استارتر راجب بچه مدرسه ای ها تاپیک زده و از کا ...

اگه احترام خودت داشتی مطمئن باش از همسر احترام میدیدی  الانم اومدی به من پریدی خودتم میدونی مقصری ولی کنار نمیکشی خوشم میادایول زن خوب تو به نظر من پاسخ دادی بی احترامی کردی من با پوشش کسی کاری ندارم گفتم تا وقتی زنی ارزش خودش حفظ نکنه احترام نمیبینه و فقط برای عشق بازی و عروسک دوستش دارن بد کاری کردم گفتم  مگه نمیبینی دخترها رو فریب میدن بلا سرشون میارن بده گفتم جمع و جور باید باشن خودت یه زنی ولی تو به من توهین کردی وگرنه که پوشش هر کسی به خودش مربوطه من چیکار دارم به زندگی دیگران تواگه روشن فکر بودی خودت جمع میکردی البته هنوز بچه ای درکت پایینه متوجه حرف من نمیشی 

اگه احترام خودت داشتی مطمئن باش از همسر احترام میدیدی  الانم اومدی به من پریدی خودتم میدو ...

زندگی هرکسی ممکنه خوشی و ناخوشی داشته باشه ببین مغز تو چقدر کوچک هست ک با خوندن یه تاپیک من ب خودت اجازه میدی راجب زندگیم قضاوت کنی 

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی هرکسی ممکنه خوشی و ناخوشی داشته باشه ببین مغز تو چقدر کوچک هست ک با خوندن یه تاپیک من ب خودت ا ...

من کسی قضاوت نمیکنم میگم تو که از نظر من ایراد میگیری فکر میکنی روشن فکری که نیستی حال و روزت اینه اگه یکم به خودت ارزش میزاشتی احترام میدیدی پس مغز تو کوچیکه که حرف منو بی منطق دونستی

من کسی قضاوت نمیکنم میگم تو که از نظر من ایراد میگیری فکر میکنی روشن فکری که نیستی حال و روزت اینه ا ...

من نگفتم روشن فکرم اما نظر تو ک باید دختر سرسنگین باشه تا کسی ازش خوشش بیاد گویای احوالت هست! مطمعن باش هیچ دختری قبولت نمیکنه 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من نگفتم روشن فکرم اما نظر تو ک باید دختر سرسنگین باشه تا کسی ازش خوشش بیاد گویای احوالت هست! مطمعن ...

سرسنگین نباشه اینجور دخترها پسرها فقط برای عشق بازی میخوان بخاطر همینه همش شکست میخورن چون حرف دروغ میشنون در ضمن پسر ها خواستگاری کسی نمیرن که خودش تو خیابون باز میکنه این مد نظرت باشه...

انقدر هم دختر زیاده تو این مملکت از خداشون هم هست پسر سالمی مثل من که اهل چیزی هم نیست بره خواستگاریش تو این زمونه جوون سالم کمه