2777
2789
عنوان

دوران بلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 35 پست

دوران بلوغه دیگه عزیزم وقتی این دوران بگذره خودشون درست میشن الان واقعا هرچقدرم بخوای بگی نمیفهمن. الان اونا فکر میکنن کل دنیا دارن بهشون نگاه میکنن فکر میکنن چقدر کارشون جذابو خاصه کلا متوجه نمیشن چندسال بعد عقلشون میرسه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه بخشیش به تربیت خانواده ربط داره  که بچشونو جلف بار نیارن 

از این حرکات سمی نزنن

من ۹ ۱۰ سالم بود  نمیگذاشتن تاب سوار بشم  هروقت رفتم مامانای بقیه میتفتن زشته تو بزرگ شدی جای تو نیست  فکر کن الان ۲۸ سالمه چقدر پامو پارک نگذاشتم 

بازم اینا چه راحت 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خداروشکر کن سایت این ساعت خلوته وگرنه هزار تا ریپلای برات میومد ک خنده من هیچه مقابلش

تو با اون مغز فندوقیت انتظاری نمیره این حرف درک کنی ادمی که مثل تو فکر کنه هیچ ارزشی تو جامعه نداره و همیشه از چشم مردم افتاده و آویزونه

حالا خداروشکر کن سایت این ساعت خلوته وگرنه هزار تا ریپلای برات میومد ک خنده من هیچه مقابلش

زنی که برای خودش ارزش نزاره میشه یکی مثل تو که کسی بهش احترام نمیزاره و همیشه در موردش چیز دیگه فکر میکنن

تو با اون مغز فندوقیت انتظاری نمیره این حرف درک کنی ادمی که مثل تو فکر کنه هیچ ارزشی تو جامعه نداره ...

آخی فشار نخور پستهای بالاتر ببینی میبینی کسی کار اون دخترا رو بد ندونسته گف

مغز فندقی بهتر مغزیه ک با کاهگل پرشده و پر از عقاید مسخرس تو برو دختر سرسنگین بگرد پیدا کن الان همه دنبال برابری حقوق زن و مردن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
زنی که برای خودش ارزش نزاره میشه یکی مثل تو که کسی بهش احترام نمیزاره و همیشه در موردش چیز دیگه فکر ...

توام نمونه ی مرد عقب افتاده هستی ک فک میکنی دخترا دنبال اینن یکی مث تو دوسشون داشته باشه 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
آخی فشار نخور پستهای بالاتر ببینی میبینی کسی کار اون دخترا رو بد ندونسته گف مغز فندقی بهتر مغزیه ک ...

در خودت از  ارزش انداختی که همسرت حسابت نمیکنه گاهی حرف حق تلخه تویی که بهت فشار اومده نه من شاید یکم درست رفتار میکردی بیشتر پیش همسرت دیده میشدی بیخودی نمیومدی تاپیک بزنی البته کسی که با وجود همسر از مرد دیگه خوشش میاد چیز دیگه انتظار نمیره

توام نمونه ی مرد عقب افتاده هستی ک فک میکنی دخترا دنبال اینن یکی مث تو دوسشون داشته باشه 

اره من عقب افتادم که به کسی نگاه نمیکنم باید مثل تو باشم و روشن فکر که با وجود همسر از کسی خوشم بیاد

در خودت از  ارزش انداختی که همسرت حسابت نمیکنه گاهی حرف حق تلخه تویی که بهت فشار اومده نه من شا ...

چقدررررر فشار اومده بهت ک رفتی جستجوی تاپیکهای من 😂😂😂

ببین تو چقد آدم رذلی هستی ک اومدی نینیسایت و میگی دختر باید سرسنگین باشه ک چی یکی مث تو ازش خوشش بیاد 🤣🤣🤣ریپ نزن جوابتو نمیدم

چقدررررر فشار اومده بهت ک رفتی جستجوی تاپیکهای من 😂😂😂 ببین تو چقد آدم رذلی هستی ک اومدی نینیسایت ...

فشار نیومده رفتار خودت باعث شد درست بشناسمت بیشتر هواسم به دور ورم باشه تویی که انقدر بهت فشار اومده نمیدونی چیکار کنی خودت پشت استیکر خنده پنهون میکنی الانم حرف کم اوردی دیگه نمیدونی چی بگی باشه مثلا روت کم نشد و حق با تو بود بای😂

فشار نیومده رفتار خودت باعث شد درست بشناسمت بیشتر هواسم به دور ورم باشه تویی که انقدر بهت فشار اومده ...

شما کی باشی! بسلامت

سرت به زندگیت باشه زن خوبی برای همسر و بچه هات باش افکارت هم درست کن تا بهت احمیت بده به شوهر مردم ه ...

زندگی هرکی ب خودش مربوطه توام لطفا سرتو بنداز تو زندگی خودت و افکار پوسیدتو اصلاح کن تا بتونی آدم بهتری باشی وقت بخیر 

زندگی هرکی ب خودش مربوطه توام لطفا سرتو بنداز تو زندگی خودت و افکار پوسیدتو اصلاح کن تا بتونی آدم به ...

اگه روشن فکری به این چیزا بود همسرت بهت احترام میزاشت پس تو باید اصلاح کنی افکارتو تا احترام ببینی...

در ضمن اگه زندگیت به خودت ربط داشت پست نمیزدی از زندگیت گله کنی

اگه روشن فکری به این چیزا بود همسرت بهت احترام میزاشت پس تو باید اصلاح کنی افکارتو تا احترام ببینی.. ...

آخه من از تو نظر نخواستم تو نخود هرآش شدی 

وقتی استارتر راجب بچه مدرسه ای ها تاپیک زده و از کارهای دوران بلوغشون گفته 

چون تو دچار انحرافات هستی و ب اونا ب چشم دیگه ای نگاه میکنی انتظار داری همه دخترا باید سرسنگین باشن واااااای بحال زنت ک با افکار متحجرانه تو باید سرکله بزنه خدانکنه تو خیابون یه لبخند بزنه هزارتا تهمت بهش میزنی 

اونقدر عقده ای هستی چون دیدی نتونستی جوابمو بدی  رفتی سراغ تاپیکام