2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم آدم هر چقدر هم طرفش بد باشه باید با احترام برخورد کنه تا نشون بده که خودش محترمه ولی گرم نباش و سرد برخورد کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

منم هر کار میکنم تیکه هاشو نشنیده بگیرم باز یادم میوفتن جگرم آتیش میگیره

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

منم هر کار میکنم تیکه هاشو نشنیده بگیرم باز یادم میوفتن جگرم آتیش میگیره

امضات حال الان منه....

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
واگذار کن به خدا. ماله من بعد از ۷ سال خدا نشوندش سر کو.نش. دیگه جلوی من خفه خونه. ببین خدا ...

پس چرا واسه من روز به روز داره بیشتر از قبل کیف میکنه و آتیش مینندازه به زندگیم،

بدترین کارها رو بدترین دروغ ها رو هم گفته،اونقدر بدذات و حسوده که نگو

پس چرا واسه من روز به روز داره بیشتر از قبل کیف میکنه و آتیش مینندازه به زندگیم، بدترین کارها رو بد ...

صبر کن. انتقام خدا از چیزی که تو فکر می‌کنی خییییلی بزرگتره.

ببین صبر سخته ها، من خودم به ناامیدی مطلق رسیدم.

میگفتم خدا فقط و فقط طرفدار ظالمه. ولی خدا دقیقاً همون موقع که صبر و امیدت تمام شد به دادت می رسه.

الهی به حق پنج تن آل عبا خدا خودش انتقام همه ی مظلومان رو در هر دو جهان از ظالمان بگیره