2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم سیب زمینی تخم مرغ میخواد چندروزه شاید همونو درست کنم 

اما برا ایده:زرشک پلو با مرغ،چلوگوشت،ته چین،هویج پلو،داوودپاشا،ماکارونی، لازانیا،پیتزا،پیراشکی،مرغ سوخاری،عدس پلو لوبیا پلو رشته پلو عدسی خوراک لوبیا ،جغوربغور ،توپک مرغ،کوکو،کتلت 

منزل برادرشوهر دعوتیم.آبگوشت دارن.

ی بار من شاممو درست کرده بودم زنگ زدن ک ماشام میایم.گفتم بفرمائید.

مادرشوهرم مجبورم کرد پلو و گوشت بذارم.گفت برادرشوهرت برنجیه.

جالبه الان ۶سال عروسشونم فقط ی بار خونه برادرشوهربرنج خوردم بقیش تماما کوکو و کتلت بوده.

ماچون خونمون آبگوشت درست نمیکنیم از خدامه جایی میرم آبگوشت باشه.کلا غذا برام مهم نیست اما هر بار میرم یادظلم مادرشوهرم میفتم.البته ک در این مورد برادرشوهر و جاری هیچ تقصیری نداشتن

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.