2777
2789

امشب تولد یکی از دختر دوستانمون بود که فا*ل میگرفت و فهمیدیم موکل داره.حرفایی میزد کاملا دقیق و درست.هرکسی رو تو یه اتاق میبرد و بهش میگفت.

اومدیم خونه من خوابم نمیبرد ساعت حدود چهار پنج صبح که چشمام یکم رفت روی هم یکدفعه احساس کردم از عد این دنیا خارج شدم و روحم از بدنم درومد.انگار درون یه طوفان بودم.خانوما خواب نبود همه ی تینا زیر پتو در یک لحظه اتفاق افتاد.صدای یه موجود عجیبی رو بالای سرم میشنیدم.نمیفهمیدم چی میگفت ولی خیلی ترسناک بود.فقط توی ذهنم خدارو یاد کردم تا ازم دور بشه و از اون فضا در بیام…

دیگه خوابم نبرد چهار قل خوندم و چندتا سوره دیگه.

خانوما کسی تجربه اینجوری داشته ؟؟چیکار کنم خیلی ترسیدم؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

من تجربی رو نداشتم ولی عموم و زنعموم داشتن 

سعی کن نشون ندید ترسیدی ، که قصدشون همینه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربی رو نداشتم ولی عموم و زنعموم داشتن  سعی کن نشون ندید ترسیدی ، که قصدشون همینه

چیکار باید بکنم؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
چیکار باید بکنم؟؟؟

من چیز  زیادی نمی‌دونم ولی اینجور ک زن عموم می‌گفت اونا قصدشون ترسیدن توعه و باید نشون ندی ترسیدی 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
به همون خانم که ف می‌گرفت مراجعه‌ کن بگو شرشو از سرم کم کن

اخه امشب خونه خالم هستیم.و اینا دوروز پیش پیش دعانویس رفتن دعا گرفتن برای فروش خونشون.گفته بود به اب روان بدید هنوز ندادن.و دقیقا اون دعا توی کیفشه تو همین اتاق.ممکنه بخاطر اون باشه؟یا اون فالگیر؟؟

به همون خانم بگو جنش رو بگه طرف شما نیاد احتملا موکلش کافره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

احتمالا تراوشات ذهنیتون بوده حسابی ذهنتون درگیر این چیزا شده وقتی میگن نرید سراغ این چیزا واسه همین ...

کاش جای من بودی میفهمیدی چه اتفاقی افتاد.عزیزم من مطمئنم رویا نبود.چون بیدار بودم و همه اینا یک لحظه اتفاق افتاد.

اخه امشب خونه خالم هستیم.و اینا دوروز پیش پیش دعانویس رفتن دعا گرفتن برای فروش خونشون.گفته بود به اب روان بدید هنوز ندادن.و دقیقا اون دعا توی کیفشه تو همین اتاق.ممکنه بخاطر اون باشه؟یا اون فالگیر؟؟

الان چیکار کنم؟خوابم نمیبره.میترسم دوباره اون اتفاق بیوفته برام

اخه امشب خونه خالم هستیم.و اینا دوروز پیش پیش دعانویس رفتن دعا گرفتن برای فروش خونشون.گفته بود به اب ...

از فالگیره دعای که گرفتن چون به اسم خاله با تو کاری ندارن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات