2777
2789
عنوان

پسرم از دوشنبه تب داره 😭

230 بازدید | 20 پست

داغونم ، ازینکه آنقدر با حال بد و توی تب میبینمش

سه شنبه بردم دکتر 

آخرین شیاف هم الان گذاشتم براش 😭 

الهی بمیرم برای جیغ هاش 

برای گریه هاش 

برای اتاق تمیزش که دیگه اسباب باری ها پخش نیست وسطش 

برای تند تند نفس کشیدناش😭 

تروخدا بیاین بگین کی تموم میشه این تب لعنتی ، دور از جون بچه هاتون باشه اما اگر تجربه دارین بهم بگین 

حالم بده 😭😭😭😭

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالشه؟

۴ سال و ۳ ماه 

لعنت به من که گذاشتمش مهد کودک 😭 

اکثر بچه های کلاسشون همین علائم دارن 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
آب پیازم بزن کف پاهاش عالییب

فقط آب پیاز ؟؟؟ 

چه جوری ؟ 

بمالم کف پاهاش یعنی ؟؟؟ 

تبش یهو میره بالای ۳۸/۵ 

سرکه و اب مخلوط کن پاهاسو پاشوی بده یکم زیر بغلاسم بزن

وقتی خوابه نمیزاره اصلا 😢😢 

بیدار میشه جیغ میزنه میگه خیسم نکن 

یهو دمای بدنش میشه ۳۹-۳۹/۵ 😭😭

فقط آب پیاز ؟؟؟  چه جوری ؟  بمالم کف پاهاش یعنی ؟؟؟  تبش یهو میره بالای ۳۸/۵

آره بمال کف پاش 

من پسرم ۵سالشه بهش قرص میدم استامینوفن ۳۲۵,بهتره 

اگه نزدیک۴۰شدیا۳۹دوتاشیاف۱۲۵بزن براش

به حکمتش دل بسپار(خدا)

صبحا بهش یاد بده جوش شیرین قرقره کنه .صبحا بادام سنگی اندازه ۲۰ تا با بارهنگ کم اندازه سر قاشق چای خوری ی کوچولو شکر آسیاب کن بده بجای صبحانه .شام براش سیرابی بگیر بدون نون بخوره.سوپ و کمپوت هم وعده های دیگه .من اینکلرو کردم بهترشد

وقتی خوابه نمیزاره اصلا 😢😢  بیدار میشه جیغ میزنه میگه خیسم نکن  یهو دمای بدنش میشه ۳۹- ...

دختر منم تب داره و تند تند نفس می‌کشه الهی براش بمیرم قلبم خون میشه .نمی‌ذاره دختر منم دستمال بذارم رو پیشونیش .۸سالشه .از مدرسه گرفته😥😞پیاز و گلاب و ویکس همه‌ش چرته من همه رو امتحان کردم جواب نمیده همون کوریزان فقط

صبحا بهش یاد بده جوش شیرین قرقره کنه .صبحا بادام سنگی اندازه ۲۰ تا با بارهنگ کم اندازه سر قاشق چای خ ...

لب به هیچی نمیزنه 

قبلا هم کم غذا بود ولی الان دیگه هیچی 

دختر منم تب داره و تند تند نفس می‌کشه الهی براش بمیرم قلبم خون میشه .نمی‌ذاره دختر منم دستمال بذارم ...

دکتر ازش آزمایش گرفت گفت عفونت داره تو خونش 

فقط بهش انتی بیوتیک داده که اونم با بدبختی بهش میدیم 

با جیغ و گریه و دست و پاهاشو میگیریم 😭

آره بمال کف پاش  من پسرم ۵سالشه بهش قرص میدم استامینوفن ۳۲۵,بهتره  اگه نزدیک۴۰شدیا۳۹دوتا ...

مشکل بزرگم اینه که اصلا دارو نمیخوره 

با جیغ و داد باباش دست و پاشو میگیره من میزیرم تو دهنش تازه کلیشم میده بیرون 😭😫

دکتر ازش آزمایش گرفت گفت عفونت داره تو خونش  فقط بهش انتی بیوتیک داده که اونم با بدبختی بهش می ...

ای بابا... پس ویروس نیست؟یا ویروس عفونت ایجاد کرده؟میشه جواب آزمایشش رو بذارین ؟امکانش هست؟