2777
2789
عنوان

با مادر شوهر حسود چه رفتاری بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 26 پست
مادرشوهر فقط مرده اش خوبه  ولسه منم ریده بود به اعصابم  مرد راحت شدم

اره ،والا مال من خودشو تازه عروس میدونه ،یه سال پیشم شوهر دومی فوت کرده الان دنبال سومی هست

اخرای اذر تولد شوهرمه از الان انداخته دهنش که براش تولد میگیرم ،منم حرصم میگیره که اون سی و پنج سال ...

دقیقا مث مادرشوعر من

شوهرم تولد کرف برام

روز تولد شوهرم زنگ زد ب من

کیک میخرم میام پسرمو سورپرایز بکنم!!

منم گفتم کیکشم خریذم خونه هم نیستیم

اینهمه سال مگه تولد نیگرف؟ الان میگیره چون حسوذیمونو‌میکنه

قیافش خیلی زشته بعد من معمولیم

بخاطر بارداری بینیم ورم کرده برگشته پیش شوهرم میگه بینیت شبیه بینی دلقکا شده..

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو به مریضی بزن زنگ بزن بگو بیا منو ببر دکتر ،با قهر چیزی درس نمیشه فقط محبت به شوهرت بکن 

زنگ زدم حرف میزدیم بحث مانند

ننه اش گف گوشیو بده من و قطع کرد

بعد ب همه فامیلاشون ک قرار بود امشب بیان خونمون مادرشوعرم زنگ زده کنسل کرده سز خود..ک‌من بد شم

بعد ازین میسوزم ک پدرشوهر روانیممممم بما توهین کرده و ما ادم حسابش میکردیم درحالی ک شوهرم و نادرشوهرم میگفتن این روانیه!!

شوهرم میدونه حاملم صددرصد هم میدونه الان گریه کردم و درد دارم

نمیاد..

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
اره ،والا مال من خودشو تازه عروس میدونه ،یه سال پیشم شوهر دومی فوت کرده الان دنبال سومی هست

مادرشوهر من قصد مرگ نداره🫠

همش میگع من جوونم…

فقط راهش اینه که شوهرتو جذب خودت بکنی ،مادرا ببینن زن و شوهر باهم خوبن حرصش میگیره ،سر مادر شوهرم من بچه امم سقط شد زنگ زد شوهرمو پرش کرد منم از ناراحتی سقط کردم 

فقط راهش اینه که شوهرتو جذب خودت بکنی ،مادرا ببینن زن و شوهر باهم خوبن حرصش میگیره ،سر مادر شوهرم من ...

الان شکم درد دارم ولی بچه چن ساعتیه تکون نخورده..

رشدش کم شده بچه

خودم اونقد استرس و عذاب کشیدم وزن اضافه نکردم

آرزوم مرگه

الهی که تو روز خوش ببینی مثل من نشی

مادرشوهر من قصد مرگ نداره🫠 همش میگع من جوونم…

اره والا مال من خودشو مثل من عروس میدونه ،همه جاشم عمل و مصنوعی ،افریته هر چقدر هم به خودش میرسه باز زشته ،شوهرم میگه تو بدون ارایش هزار بار خوشگلتر از مادرمی

الان شکم درد دارم ولی بچه چن ساعتیه تکون نخورده.. رشدش کم شده بچه خودم اونقد استرس و عذاب کشیدم وز ...

استرس برات سم هست استرس نگیر ،با سیاست باش نزار شوعرتو ازت برگردونن ،هی بهانه کن بگو مریضم شوعرت بیاد پیشت ،کم نیار پا پس نکش که بتونن شوعرتو جذب خودشون کنن

زنگ زدم حرف میزدیم بحث مانند ننه اش گف گوشیو بده من و قطع کرد بعد ب همه فامیلاشون ک قرار بود امشب ...

بزار بد بگه چی میشه مهم اینه که شوهرت باهات باشه ،شوهر من اوایل دعوای مادر و فک و فامیلشو میکرد میگفت مادرم نمیتونه بیاد خونه ام و یه استکان چایی بخوره ،الان دیگه کم اورده میبنهذسر مادرش زندگیش بهم میخوره اومده سمت من ،

بزار بد بگه چی میشه مهم اینه که شوهرت باهات باشه ،شوهر من اوایل دعوای مادر و فک و فامیلشو میکرد میگف ...

مال من۳سالع همینه

الانم رفته پیش مادرش

پیش من نیست ک

تنهام

🫢🤣🤣🤣🤣یا خودِ خدا

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁