2777
2789
عنوان

دوستان میشه کمکم کنید

88 بازدید | 5 پست

سلام من ۴ ساله ازدواج کردم رفتم تو پنجمین سال 

همسرم مشروب میخورد همیشه تو نامزدی ولی در این حد نبود میگفتم نخور به حرفم گوش میکرد و نمیخورد و کمتر کرده بود امسال دیگه همش شده پنح شنبه ها میخوره 

میخوره هم بهش نمی‌سازه یه وقتا طبق میلش رفتار نکنم باهم بحث میکنیم نمیدونم میفهمین حسم رو یا نه ولی حالم بد میشه وقتی میخوره و یه وقتایی میبینم مسته ازش زده میشم صبح که مستیش میپره یادم میره همه چی...شبا همش تصمیم میگیرم که جدا شم 

ولی میگذره میبینم نمیشه نمیدونم میترسم از جدا شدن 

میخوره یا میخوابه یا یه وقت یه چی بگم یه جوابی بهم بده و یکم بحث ولی فرداش میاد عذرخواهی ... نمیدونم موندم تو دوراهی هم دوست ندارم زندگی که واسش جون کندم خراب شه هم حاالتاشو میبینم اعصابم بهم میریزه سر درد و اینا..االان میگه من تحت فشارم هزارگاهی سیگارم میکشه میگه خسته شدم هرچی دوییدم به هیچی نمیرسم حق میدم بهش با حقوق ک میگیره ولی بازم حال بدشو میبینم اصلا حالم از خودم همه چی بهم میخوره

فکر جدایی رو هم نکن درکش کن. سعی کن اگه میتونی کمک خرج باشی‌. روحیشو عوض کن. هواشو داشته باش

والا اینجا تاپیک میزارم همه میگن طلاق و اینا نمیدونم چ کنم والا موندم...واقعا خیلی سخته زندگی اینقد بدهی داریم فقط نزدیک ۳۰ میلیون ریز ریز ب  خانواده خودم بدهی داریم منم البته اخلاق بدی دارم همش سر زنشش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینجا تاپیک میزارم همه میگن طلاق و اینا نمیدونم چ کنم والا موندم...واقعا خیلی سخته زندگی اینقد ...

میدونم تو هم تحت فشاری

ولی خودتو کنترل کن‌. سعی کن سنگ صیور باشی و کمکی کنی نه اینکه سرزنش کنی و سرکوفت بزنی.

طلاق بگیری شوهرت نابود میشه.

اون زندگی جفتتونه. بدهیای جفتتونه. کار کردنای شوهرت واسه جفتتونه. تلاشای تو واسه جفتتونه..... با طلاق تو میری و همه ی اینا واسه شوهرت میمونه. معلومه دووم نمیاره.

بمون و درستش کنید باهم 

مشکلات یه روزی تموم میشن و چیزی که میمونه خاطره ی اینه که باهم بودید یا مقابل هم

میدونم تو هم تحت فشاری ولی خودتو کنترل کن‌. سعی کن سنگ صیور باشی و کمکی کنی نه اینکه سرزنش کنی و سر ...

🙁🙁🙁 خیلی حالم بده بهترین خواستگار ها رو داشتم نمیدونم چرا اینو انتخاب کردم که الان همش حرص و اینا.... تحت فشارم که سرزنش میکنم از بابام پول قرض کردیم گفت دوماهه میدم ولی کو چند روز دیگ دوماهه والا ژلایی هم برام نموند بفروشم نمیدونم چه کنم شرمنده ی همه هستم اون هم سرکار میره گهگداری اسنپ اینا هم میره

🙁🙁🙁 خیلی حالم بده بهترین خواستگار ها رو داشتم نمیدونم چرا اینو انتخاب کردم که الان همش حرص و اینا ...

میدونم عزیزم منم گفتم که شما هم تحت فشاری

ولی زندگی همینه. بالا پایین داره. باید تحمل کرد 

شوهرت هم حتما خوبیایی داشت که ترجیحش دادی.

شوهرت پولا رو کجا خرج میکنه؟ بیرون از زندگیتون خرج میکنه؟

شما خودت مدیریت مالی میکنی یا نه؟