2777
2789
دخترم استعدادش تو جیغ زدن انقد جیغ میزنه تا سردر بگیری هر چقدر بیشتر محبت کنم بیشتر جیغ میزنه بی مح ...

سنش سن لجبازیه بعضیا تا۵سالگی یا۶سالگی ادامه داره لجبازیشون.ما مادرا گاهی کم میاریم خسته میشیم، وقتی حرف زدنش کامل شه جیغ زدنش کم میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحفظش کنه حالا واقعا عمش مژه هاش حالت دار و... هسش؟؟

هم‌چنین بچه ی شمارو،آره چشماش درشت ومژش هم خوبه مژه هم میکاره یا ریمل میزنه توذهنش مونده بود وکشیده بود،دندونای منوکامل کشید دندونای داداشموکم کشیدگفتم چراکم کشیدی گفت آخه دندونش خرابه🤣🤣🤣🤣🤣باباش رو میخوادبکشه اول یه چیزگردمیکشه (شکمشو🤣🤣🤣)وقتی نقاشی میکشه کیف میکنم شاید شیک نقاشی نکشه یا خیلیابهترباشه نقاشیشون ولی من به عمق نقاشیش دقت میکنم عشق میکنم😍😍😍😍

[QUOTE=316128843]گاهی وقتا هم آهنگ میزنه میرقصه  دیروز بدون اینکه آهنگ کردی بزنم  یه دستمال برداشته بود دس ...[/QUOTEماشالله بهش😍😍😍👏👏👏

دقیقا همینه براش ساعت خریدم تازه۶سالش شده رفت رومبل نشست ساعت انداخت دستش میگه دایجونم رومبل اینطوری ...

نه عزیزم روانشناس نیستم مطالعه دارم به خاطر پسر خودم خدا حفظ کنه هم برادرتونو هم بچه تونو انشاالله زیر سایه پدر مادرش به مدارج بالا برسه  

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه عزیزم روانشناس نیستم مطالعه دارم به خاطر پسر خودم خدا حفظ کنه هم برادرتونو هم بچه تونو انشاالله ز ...

خداپسرشماروهم حفظ کنه ماشالله بهتون مطالعه عالیه،نی نیم به دنیااومده این مدت کتابی نگرفتم به دستم(برام مهمه پسرم کتاب ببینه دستم وچقدرهم موثره)

خداپسرشماروهم حفظ کنه ماشالله بهتون مطالعه عالیه،نی نیم به دنیااومده این مدت کتابی نگرفتم به دستم(بر ...

خیلی مهمه حتما یه کتابخونه عضو بشین خیلی خوبه یا کلا توی نت درباره روانشناسی نقاشی کودک رفتار کودک بخونید یا هر موضوعی که علاقه دارید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خیلی مهمه حتما یه کتابخونه عضو بشین خیلی خوبه یا کلا توی نت درباره روانشناسی نقاشی کودک رفتار کودک ب ...

کتابخونه تابستون رفتیم که عضوشیم خیلی هم ذوق داشت من بارداربودم با پدرش رفتن کتابخونه ای که نزدیکمون بود ثبت نام کنن گفتن اینجامخصوص کنکوریاست برین فلان کتابخونه که اونجامسیرش دوره ازمون وتاکسی خور نیست بایدماشین شخصی سوارمیشدیم که من سوارماشین شخصی نمیشم،الانم خداردیف کنه ماشین بخریم ثبت نام میکنم آخه خیلی دوس داره خیلی. مثلا با طاقچه براش کتاب میخوندم میگفت مامان باگوشی کتاب نخون(کتاب کاغذی دوست داره عین خودم) اتفاقا به مطالب روانشناسی علاقه دارم خیلی.