2777
2789
عنوان

همه زندگیم رفت زیر آب😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 91 پست
مگه سقف سوراخ بوده آخه 

نمیدونم مثلا چندبارم اومدن ایزوبام رو چک کردن اما امشب اومدن برای صورت جلسه گفتم شیب به سمت ناودون بوده از اونجا اومده توی کناف سقف

پشت بام ایزوگام نداشته؟

داشت دوبارم چک کردن که مثلا سالم باشه اما شیب رو انداختن کنار ناودون خروجی نداشته اومده توی خونه ما ایزوبام کنار ناودون ایراد داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایزوبامش  ایراد داشته ما اخه اولین سال این خونه‌س

اتفاقا منم اولین سالم هس بعد خرید که اینجا میشینم البته قبلش مساجر داشتیم. اگه مشکلی داشت مستاجر می گفت بهمون دیگه نه؟ 

بخداخیلی عصبی وناراحت شدم برات

انشاالله درست میشه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

بیمه نبوده؟

بلا از جونت ب دور. ممکن بود برق بگیردت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خیلی حس بدا فرشا و پتو ها  بده قالی شویی و خسکشوی

همه رو جمع کردم سرازیر گذاشتم تا آبش بره که صبح قالیشویی بیاد ببره هماهنگ کردیم ۸ صبح میان

پرده هم بدم خشکشویی

دوبالشتم پر و پنبه بود گفتن دیگه بو میده و کاریش نمیشه کرد باید بندازم آشغالی