2777
2789
عنوان

همه زندگیم رفت زیر آب😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 91 پست

باروناهم دیگه بجای برکت سیل میشن و ضرر

این دنیای سگی دیکه تموم نمیشه 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل برقیتو فعلا به برق نزن تا کامل خشک بشه

فیوز پرید فقط بعد از صورت جلسه به زور با چراغ قوه فرشارو جمع کردیم و سرازیر گذاشتیم که آبش بره صبح قالیشویی بیاد ببره

عزیزم چه بد. معلوم نیست با کاغذ خونه میسازن که این اتفاقا میفته معلومه وقتی شایسته سالاری نباشه هر ک ...

پیمانکار اومد بازیدید که صورت جلسه بشه بهم میگفت ناراحت نباش درست میشه گفتم نگاه کن ببین اصلا جا نیست بشینیم چطور ناراحت نباشم

منم یه بار خونم اینجوری شد غصه نداره که اول کتابای دخترتو بذار رو بخاری یا رادیات تا خشک بشه فرشا ...

کتاباش همه فرفری شد خونه مادرشوهرم بردم گذاشتم روی بخاری

فرشارو سرازیر گذاشتیم آبشون بره سبک بشن صبح قالیشویی ببره

وای واقعا درکت میکنم یاد خودم افتادم مهمون بودیم دورازجونتون اومدیم همه چیزم آتیش گرفته بود تازه اگه ...

فقط همه رو جمع کردم که صبح قالیشویی ببره وسایل برقی هم گذاشتیم یه گوشه تا برق درست بشه امتحان کنیم