2777
2789
عنوان

بچه های mbti بیاید :))))

157 بازدید | 24 پست

من ک کلا دچار بحران mbti شدم🙄😅

اما میگن Infp ام 

اما چون خیلی جدی ام و برنامه ریزم هستم ب Infj ام میخورم 

اما تو تستم همیشه همون Infp در‌میاد

حالا

ب نظرتون بچه هر تایپ چ تایپی میشه؟!

مثلا من الان ی دختر کوچولو دارم عین Intj هاس😅

یا داداشم پیش خودم بزرگ شده عین entp ها روووو مخخخه

ب نظرتون بچه هر تایپ چی میشه؟

مثلا برا من خیلی جالبه بدونم ی entp چی بزرگ میکنه🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

هن

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

البته من واقع بینم هستم😅

انشا و داستان و اینا اصلاااا نمینویسم معمولا انشام صفر بود تو مدرسه

و کلا خیلیم رویاپرداز نیستم

اما احساسات و علایقم ب Infp میخورد

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هن

زیبا بود بعدی لطفا🤦🏻‍♀️

وا ت چجوری واسه بچه هارو تشخیص میدی؟من واسه تشخیص خودم پاره شدم😁

تشخیص ک‌ نمیشه داد 

تو هر دوره ای ی مدلین دیگ

مثلا الان داداشم عین تایپ خودم خیلی مظلوم دراز کشیده

اما صبحا entp بازی در‌میاره

من entj ام  ببینم entp چشه ؟😂💔  یه دوستی دارم که خیلی صمییمه entp عه

رو مخن دیگ

پس lnfpنیستی شاید تست رو بد دادی،دوباره بده

میدونم خودمم هنوز کامل قبولش ندارم 

از سایتای مختلف دادم

بهم‌ میگن‌ هستی 

ی درصدیشم بحث lgbt ک اینجا صحبتشو نمیکنم نترکیم