2777
2789
عنوان

بچه های mbti بیاید :))))

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
از چه لحاظ ؟ 😂  من تایپ خودم رو یکم رو مخ می‌دونم

همههه لحاظ

کلا یکم چرت و پرت زیاد میگن

اما من دوسشون دارم

میماشونو دوس دارم 

اونا نباشن ستون طنز میم از بین‌ میره خب😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟مجردی؟

نگفتم ک هستم

نیستم واقعا...

اما خب توهینم نمیکنم بهشون

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
همههه لحاظ کلا یکم چرت و پرت زیاد میگن اما من دوسشون دارم میماشونو دوس دارم  اونا نباشن ستو ...

منم دوستشون دارم 

این دوستم رو خیلی دوست دارم 😀♥️😅  

ولی این شکلی آن که بعضیا خیلی میتونن دوستشون داشته باشم ولی رو مخ و اعصاب خورد کنن برا بعضیا 😅

پس چرا گفتی😐

چون ب عنوان ی Infp قبولش دارم و مخالفش نیستم

حالا بحث تایپ نیست ی سری از تایپا خب قبول ندارن

اما بیا این بحثو تموم کنیم تا نی نی یار نترکوندتمون🤦🏻‍♀️

حالا اگه میخوای راجب همون تایپ و ال جی بخون مینویسن همه چیو...