2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحم طبیعی ولی هر دو تخمدان کمی بزرگ و با فولیکول های ریز. یعنی هر دو تخمدان تنبلی دارن عزیزم

عزیزم اگه تنبلی تخمدان دارم پس چرا انقد همیشه پریود میشم اخه میگن کسایی ک تنبلی تخمدان دارن پریود نمیشن من همش خونریزی دارم اگ قرص نخورم 

رحم طبیعی یعنی خوبه؟

عزیزم اگه تنبلی تخمدان دارم پس چرا انقد همیشه پریود میشم اخه میگن کسایی ک تنبلی تخمدان دارن پریود نم ...

اینو باید از دکترت بپرسی. من تنبلی داشتم اصلا دیر پریود نمیشدم ولی وقتی میشدم خونریزیای شدید و پر لخته داشتم و دردم زیاد بود.

وضع رحم خوبه عزیزم ضایعه نداره و اندازه ایناشم خوبه. 

پرسیدی کیست بزرگ دارم. اینجا راجبه کیست بزرگ ننوشته اگه بزرگ بود اندازشو مینوشت. نوشته فولیکول ریز. یعنی یه تعداد کیست ریز روی سطح تخمدان

اینو باید از دکترت بپرسی. من تنبلی داشتم اصلا دیر پریود نمیشدم ولی وقتی میشدم خونریزیای شدید و پر لخ ...

مرسی عزیزم الهی خدا خیرت بده 

اخه میدونی چیه من قرصامو نخوردم دقیقا دوروز بعد پریودی پریود شدم اول کم بود اما امروز ببخش لخته خونای کوچیک ازم خارج می‌شد و درد شکم دارم دکترم گفتم گف باید بمونی تا ۱۰روز اگ تموم نشد بعد بیای الان میترسم میگم خطرناکه یعنی

مرسی عزیزم الهی خدا خیرت بده  اخه میدونی چیه من قرصامو نخوردم دقیقا دوروز بعد پریودی پریود شدم ...

نه عزیزم تنبلی که چیز خطرناکی نیست با رعایت یه سری چیزا خوب میشه. من خودم وزنم زیاد بود کم کردم خیلی خوب شدم و باردار شدم.تنبلیم که زیاد شده بود خیلی ببخشید که میگم صبح که بیدار میشدم تا برسم دسشویی خون تا شلوارم پس میداد همشم لخته لخته بود. ولی خطرناک نیست. نگران نباش

مرسی عزیزم الهی خدا خیرت بده  اخه میدونی چیه من قرصامو نخوردم دقیقا دوروز بعد پریودی پریود شدم ...

نه نترس لخته خون های کوچیک توپریودی دکتربهم گفت خونریزیه دیواره رحم هست زیاد مهم نیست اگه ازمشت دست بزرگترنباشه.

درضمن دکترازمابهترمیدونه اینجا یکی میگه چیزی نیس یکی میگه هست تونتم نرو که استرست زیاد میشه خودم این دردارو کشیدم که میگم